Nieuws

Wees zuinig op de kleding!- 24/09/2023 -

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het innemen, het uitzoeken, het bestellen en weer uitdelen van alle trainingspakken, inloopshirts, truien, sporttassen, rugzakken en wedstrijdshirts. Jammer genoeg lijkt niet iedereen blij te zijn met de met zorg uitgezochte en uitgedeelde kleding.

Foto’s Maassluis 1&2 zaterdag 23 september

Bij deze de foto’s van Maassluis 1&2 van afgelopen zaterdag.

Jarigen deze week!

De komende week zijn de volgende leden jarig, het zijn er maar drie, maar wel hele speciale, maak er een gezellige dag van!

“De dag van de scheidsrechter” komt eraan!

De eerste helft van het veldseizoen bestaat uit 6 speelweekenden. Daarvan hebben we er nu drie achter de rug.Na drie speelweekenden staat de teller op: 9 gefloten wedstrijden.Met dank aan: Pascal Huisman, Wouter Dirks, Terence Buijs en Ricardo Keeman.

Scheidsrechters breedtewedstrijden 30 september

Hierbij de scheidsrechters van de breedtesportwedstrijden van zaterdag 30 september

Uitslag 1ste klaverjasavond vrijdag 22 september 2023

Hieronder staan de data vermeld van het klaverjassen voor de aankomende periodes. Wil je meer informatie dan kun je een email sturen aan maschabroekman@gmail.com Elke avond is iedereen (dus ook ouders van leden en andere enthousiastelingen) welkom vanaf 19:30. Er staat dan een kopje koffie of thee klaar waarna we om 20:00 gaan beginnen met […]

Vrijwilligersfeest c.k.c. Maassluis

Foto’s Maassluis 1 – ALO 1

Via onderstaande link kunnen jullie met dank aan Ton Linschoten de foto’s bekijken van afgelopen zaterdag. https://www.flickr.com/photos/ckcmaassluiskorfbal/albums/72177720311256558

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback