Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Nieuws

Lief en Leed- 21/02/2024 -

Afgelopen zondag is Danielle Keeman thuis van de trap gevallen, heel hard met als resultaat een zware hersenschudding, gebroken pols en daarbij is ze bont en blauw. Daniel heel veel sterkte en ik hoop dat de pijnstillers heel hard zijn werk doen!

Get ready to dance op de 3e editie van Koningsnacht Silent Disco bij c.k.c. Maassluis!

Hoofdsponsor: Verhagen Vastgoed Onderhoud Save the date! Op vrijdagavond 26 april 2024 wordt de feesttent bij c.k.c. Maassluis opnieuw omgetoverd tot een enorme dansvloer voor de derde Koningsnacht Silent Disco! Na twee waanzinnige edities kunnen we niet wachten om dit feest nog grootser te maken.

Jarigen deze week!

In de komende week zijn de volgende leden jarig. Maak er een gezellige dag van!

Foto’s Maassluis D1 – Excelsior D1

Met dank aan Ton Linschoten zijn er mooie foto’s te vinden van de wedstrijd van de D1 van afgelopen zaterdag. https://www.flickr.com/photos/ckcmaassluiskorfbal/sets/72177720314762769/

CKC Maassluis vloert koploper Kinderdijk

Hoofdsponsor: EuroHypotheken Rijnmond De korfballers van CKC Maassluis raken steeds beter in vorm. Afgelopen zaterdag boekte de ploeg van coach van Barneveldt een zwaarbevochten overwinning in de uitwedstrijd bij koploper Kinderdijk. Daarmee werd voor de vijfde keer in zes wedstrijden gezegevierd en staat CKC Maassluis inmiddels op een keurige derde plaats. Maar de verschillen in […]

Oefenprogramma 2e helft veld B t/m F

Alvast voor in de agenda: het oefenprogramma voor het veld!

Elk nadeel heeft zijn voordeel.

De zaalcompetitie bestaat uit 14 speelweekenden. Het elfde weekend is gespeeld. Na elf speelweekenden staat de teller op: 45 gefloten wedstrijden. Met dank aan: Pascal Huisman, Wouter Dirks, Guus Spierenburg, Hans de Vette, Mark van Buren, Ricardo Keeman, Brett Nijssen en Sven de Jongste.

CKC Maassluis boekt overwinning tegen hekkensluiter

Hoofdsponsor: EuroHypotheken Rijnmond Co-Sponsor: TCE Partners Tegen hekkensluiter Juliana maakte CKC Maassluis geen fout en stuurde de ploeg uit Oud Gastel zonder punten naar huis.

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback