Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Spelersbegeleiding

Spelersbegeleiding bij c.k.c. Maassluis

Wat leuk dat jij korfbalt bij c.k.c. Maassluis! Wij willen niets liever dat jij plezier hebt in het spelletje korfbal! Hoe kunnen wij je helpen nog meer plezier te halen uit het korfballen? Wil je nog beter worden in het korfballen? Hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

De rol van spelersbegeleiding

Spelersbegeleiding kijkt samen met jou (en ouders) hoe wij jou kunnen helpen nog meer plezier te halen uit het korfballen.

Dit doen wij door het geven van extra trainingen met een bepaalde thema. Bijvoorbeeld een schottraining. Het organiseren van clinics met korfballers die hoog spelen bij andere verenigingen.

Bij de spelersbegeleiding gaan we bijvoorbeeld samen wedstrijd bekijken. Wat zijn je sterke punten? Wat kun je verbeteren? Toekomst, opleiding en club. Welke keuzes maak je? Inzicht in gezonde (sport)voeding. Kracht/trainingsprogramma. Wat past er bij jou en waar zou je winst kunnen boeken? Dit kan al dan niet met een buddy, een speler van de club die jou persoonlijk kan begeleiden.

En nog meer

Ook zorgt spelersbegeleiding voor:

– Gedrag binnen en buiten het veld;
– Mindset in het veld (mentaal);
– Leren focussen op belangrijke zaken;
– Inzicht in (sport)voeding;
– Advies bij training en krachtprogramma;
– Advies voor ouders/verzorgers.

Voor wie? Spelers begeleiding is voor iedereen, dus meld je aan bij onze spelersbegeleider.

Spelersbegeleiding
Robert van de Burgt

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback