Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Wedstrijdsecretariaat

Klaar voor de volgende wedstrijd. Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat het nodige is geregeld om alle wedstrijden te kunnen spelen. Denk daarbij aan het inplannen van reservespelers en het maken van een rijschema voor uitwedstrijden. Hieronder lees je alle informatie die je nodig hebt. 

Contactpersonen wedstrijdsecretariaat

 1, 2, 3, A1, A2   Esther Fortuin06-81281650
 4 en 5 Isabelle Fortuin / Julia van Buuren06-25113232 / 06-36148503
 B en C     Marlies Bergwerff 06-29418674
 D, E en F      Cathy Nijssen06-43277489
 • Teampagina’s
  Op onze website vind je in het menu bij ‘Teams’ de teampagina’s. Ga naar je eigen team en vind alle info die je nodig hebt! Hier staan alle wedstrijden van jouw team. Per wedstrijd staat aangegeven hoe laat je moet verzamelen, welke spelers aanwezig zijn, afmeldingen, reserves en wie de scheidsrechter is. Voor de F t/m B teams vind je hier ook de indeling van chauffeurs en bediening scorebord (in de zaal).
 • Competitie
  In het menu bij ‘competitie’ vind je o.a. het totale wedstrijdprogramma per zaterdag, de uitslagen en het trainingsschema.
 • Het rijschema
  Voor de F t/m B teams maken wij per seizoen een rijschema. Op de teampagina’s kunt u zien wanneer u aan de beurt bent. Als u niet kan rijden, dan kunt u onderling een rijbeurt ruilen.
 • Bediening scorebord (zaal)
  Voor de F t/m B teams worden ouders van spelers bij thuiswedstrijden in de zaal ingedeeld om het scorebord te bedienen. Je bent verantwoordelijk voor de tijdwaarneming en het bijhouden van de stand. Contact even met de scheidsrechter dat jij het scorebord bedient. Heb je vragen hierover dan kun je altijd bij de coach van je team terecht.  
 • Verzamelen
  We verzamelen tijdens het veldseizoen op het korfbalveld (Wipperspark). Tijdens het zaalseizoen verzamelen we bij de Olympiahal.
 • Afmelden
  We gaan er natuurlijk vanuit dat je er alle wedstrijden bent. Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk. Geef dit dan door aan jouw trainer/coach én aan jouw eigen wedstrijdsecretariaat. Zo hebben we tijdig knelpunten in beeld.
 • KNKV-app
  In de KNKV-app is ook het hele wedstrijdprogramma beschikbaar en tevens te koppelen aan je eigen agenda. Gebruik deze app ook voor informatie over de locatie van het sportcomplex van de wedstrijd.


We wensen jullie heel veel sportplezier!

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback