Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Sponsor worden?

Waarom sponsor worden van c.k.c. Maassluis? 
U steunt een vereniging die sterk is verankerd in Maassluis en haar samenleving. Een vereniging die iedereen van jong tot oud een plek geeft om in een plezierige omgeving de korfbalsport te beoefenen, maar die tevens een sportief thuis biedt door het aanbod van korfbalfit, jeu-de-boules en tennis. 

Sponsoring 
Het is voor ons zonder sponsoring onmogelijk om onze sportieve ambities en overige doelstellingen na te streven en onze nevenactiviteiten te organiseren. Wanneer sponsor en vereniging elkaar vinden is er zonder meer sprake van een win-win situatie. Uw bedrijf is zichtbaar voor een breed publiek, zowel leden als ook bezoekers tijdens korfbalactiviteiten en andere evenementen. c.k.c. Maassluis hecht veel waarde aan haar sponsors. Dit uit zich in een actief sponsor- en relatiebeleid. 

Mocht u interesse of vragen hebben, kunt u contact opnemen met Daniëlle Keeman via onderstaande contact button.

  

Hoofdsponsoring

Het hoofdsponsorschap houdt in dat de naam van de sponsor wordt vermeld op de wedstrijdshirts en trainingspakken van de selectieteams (het 1e en het 2e team en het juniorenteam A1). De vermelding staat op de voorkant van het shirt. Ook komt er een reclamebord onder het scorebord op het hoofdveld in het Wipperspark. Bij het hoofdsponsorschap wordt een banner op de website van c.k.c. Maassluis geplaatst met een link naar de website van de hoofdsponsor. Wekelijks wordt, zowel in de zaal als op het veld, de vlag van de hoofdsponsor opgehangen bij thuiswedstrijden van de selectieteams en de naam van de hoofdsponsor wordt vermeld op het briefpapier van c.k.c. Maassluis. Deze vorm van sponsoring wordt aangegaan voor de periode van minimaal 3 jaar.  

Sub sponsoring

Naast de hoofdsponsor is er bij c.k.c. Maassluis ruimte voor subsponsors. Uw bedrijf is daarbij zichtbaar op de wedstrijdshirts en trainingspakken van de selectieteams (het 1e en het 2e team en het juniorenteam A1). De vermelding staat op de mouw of de achterkant van het shirt.
Bij het subsponsorschap wordt een banner op de website van c.k.c. Maassluis geplaatst met een link naar de website van de subsponsor. Wekelijks, zowel in de zaal als op het veld, hangt uw de vlag bij thuiswedstrijden van de selectieteams en is de naam van de subsponsor vermeld op het briefpapier van c.k.c. Maassluis. Deze vorm van sponsoring geldt voor de periode van minimaal 3 jaar.  

Sponsor worden van een team?

sponsor-worden

Naast de sponsoring van de selectieteams (het 1e, 2e en de A1) bestaat er de mogelijkheid overige teams te sponsoren. Daarbij is de naam en het logo zichtbaar op de trainingspakken en –shirts van één of meerdere teams.

De kosten van de aan te schaffen trainingspakken en shirts en de bedrukking komen voor rekening van de sponsor. Deze vorm van sponsoring geldt voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid om jaarlijks op te zeggen. 

Een banner sponsoren?

De leden en overige geïnteresseerden gaan voor alle verenigingsinformatie en programmering van de wedstrijden en dergelijke naar de website van c.k.c. Maassluis. Op deze site staan eveneens de wedstrijdverslagen, foto’s van evenementen en teams, het persbericht dat wij ook elke week in de Maassluise Courant “De Schakel” publiceren en overig nieuws van de vereniging. Op de website kunnen wij een banner plaatsen die bezoekers doorstuurt naar de website van uw onderneming. Deze vorm van sponsoring geldt voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid om jaarlijks op te zeggen.

Sponsor een bal

Voor alle veld- en zaalwedstrijden van c.k.c. Maassluis 1 is er sponsoring van de wedstrijdbal mogelijk. Vooraf aan de wedstrijd noemen wij de bal sponsor op onze social media kanalen. Op de wedstrijddag is er een fotomoment en mag de bal persoonlijk overhandigd worden aan de aanvoerder. Gedurende het seizoen hangen de bal sponsoren boven onze bar in de kantine.

Sponsor een bord

Veld

Op het sportcomplex van c.k.c. Maassluis in het Wipperspark is er rondom de veldenruimte om reclameborden te plaatsen. Deze reclameborden hebben een omvang van 300 cm x 75 cm. De reclameborden zijn zichtbaar bij wedstrijden en de vele evenementen die c.k.c. Maassluis organiseert (zie evenementensponsoring).

Zaal (Olympiahal)

In één van de twee grote sporthallen in Maassluis, bestaat ook de mogelijkheid om een reclamebord van uw bedrijf/onderneming te plaatsen. In de Olympiahal speelt c.k.c. Maassluis van begin november tot eind maart de thuiswedstrijden. Er vinden in deze sporthal gedurende het hele jaar echter ook veel andere activiteiten plaats zoals trainingen van scholen en andere sportverenigingen, en evenementen als snuffelmarkten. De reclameborden hebben een omvang van 270 cm x 100 cm. De gemeente behoudt zich het recht voor om, indien er een bijzonder evenement plaatsvindt, de reclameborden geheel of gedeeltelijk af te dekken.  

Evenementensponsoring

c.k.c. Maassluis kent naast de korfbalactiviteiten ook diverse andere evenementen waar toeschouwers en leden in groten getale op afkomen. Zo zijn er onder andere de volgende evenementen:  

– Koningsdag –
Al tientallen jaren organiseert c.k.c. Maassluis Koningsdag-festiviteiten waar duizenden bezoekers op afkomen. Tijdens deze dag staan de velden vol kinderspelen – live-muziek – springkussen – terrassen en andere activiteiten. Ook is de lokale pers aanwezig en doen wij uitgebreid verslag van de dag.
  – Sport- en Speldag – voor mensen met een verstandelijke beperking
Op deze dag organiseert c.k.c. Maassluis op het sportcomplex een onvergetelijke dag voor mensen met een verstandelijke beperking uit de regio.
Van Zanden Schoolkorfbaltoernooi –
Meer dan 50 jaar organiseert c.k.c. Maassluis een schoolkorfbaltoernooi voor alle basisscholen in Maassluis. Dit jaarlijkse toernooi duurt twee dagen en kent vooraf een aantal trainingen, gegeven door korfballers van c.k.c. Maassluis.  
– Kangoeroedag –
In het kader van de Koningsspelen organiseert c.k.c. Maassluis voor alle kleuters van de basisscholen uit Maassluis een dag in het teken van plezier en sport.


Naast korfbal bieden wij ook andere spelvormen aan. Voor de evenementen zijn er verschillende mogelijkheden. Een evenement is ook deels te sponsoren. Daarbij is de naam van de sponsor – afhankelijk van de grootte van de sponsoring – aan het evenement gekoppeld. Denk hierbij aan de vermeldingen in het programmaboekje, prijzen uit naam van de sponsor, vlaggen, etc. 

Is uw interesse gewekt of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Daniëlle

Namens heel c.k.c. Maassluis, hopelijk tot ziens!  

Manager sponsorzaken
Danielle Keeman

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback