Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Scheidsrechters

 Op deze pagina vind je onze KNKV-scheidsrechters en -beoordelaars van c.k.c. Maassluis. Ook vind je hier meer informatie over het fluiten van breedtesportwedstrijden.

Scheidsrechters breedtesport

Wekelijks worden alle breedtesportwedstrijden gefloten door onze (spelende-) leden. Zij worden per team door de coördinator breedtesport ingedeeld. Het schema wordt ingevuld via Inzetrooster.nl en is voor deze leden via onderstaande link te vinden.
Ook kunnen zij zich hier inschrijven wanneer het wedstrijdschema per competitie bekend is en de indeling is gemaakt. Daarna krijgen spelers tot 2 weken na het publiceren van het wedstrijdprogramma in het inzetrooster de kans zich in te schrijven. De publicatie datum en deadline worden daarbij uitgebreid gecommuniceerd. 

Bij het verstrijken van de deadline deelt de scheidsrechterscommissie de niet coaches/trainers in als deze zich nog niet hebben ingeschreven.   
– De commissie stuurt daarna een overzicht door naar het aanspreekpunt per team, welke dit vervolgens deelt met de rest van het team. Rekening houdend met de wedstrijden waarvan de commissie weet dat je die kan en/of wil fluiten.  
– Vanaf dat moment ben je persoonlijk verantwoordelijk dat die wedstrijd wordt gefloten.  
– Coach/train je een team, mag je altijd nog inschrijven voor een wedstrijd.  
– Fluit vervolgens iemand anders jouw wedstrijd. Meld dit dan altijd ruim van tevoren aan Jari Pols via +31633040435.  

Begeleiding van scheidsrechters vindt de commissie erg belangrijk. Dit komt naast het niveau van de scheidsrechters, ook de persoonlijke ontwikkeling op het korfbalveld ten goede. Daarom is er wekelijks een begeleidingsduo aanwezig die jou voorziet van tips en tricks bij het fluiten. Vooral als je net begint kan het namelijk best wel eng en onwennig zijn om een wedstrijd te fluiten. Met name dat laatste willen wij graag bij onze leden wegnemen.  

Ga je voor het eerst fluiten? Dan vind je hieronder de nodige informatie met o.a. spelregels.

Scheidsrechters en beoordelaars

De KNKV-scheidsrechters en -beoordelaars zorgen ervoor dat we als vereniging aan onze verplichtingen voor de rompregeling arbitrage van het KNKV kunnen voldoen. Het aantal te fluiten wedstrijden is gekoppeld aan het aantal teams in de wedstrijdsport. Het is uiteraard leuk en goed voor de vereniging om zoveel mogelijk (jeugd)teams in de wedstrijdsport te laten spelen, maar dit kan dus alleen als we over voldoende scheidsrechters beschikken.

Wij zijn alle scheidsrechters en beoordelaars daarom zeer dankbaar voor hun inspanning!

Wil je ook scheidsrechter of beoordelaar worden? Neem dan direct contact op via scheidsrechterscommissie@ckcmaassluis.nl of spreek een van de leden aan: Gerda van Buren, Pascal Huisman en Jari Pols. Lees ook het beleids- en begeleidingsplan van de scheidsrechterscommissie.

De KNKV scheidsrechters en beoordelaars van c.k.c. Maassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback