Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Trainersbegeleiding

Trainersbegeleiding bij c.k.c. Maassluis

Wij zijn heel blij dat jij onze (jeugd)leden wil trainen geven! Hoe kunnen wij jou helpen?

De trainer/coach speelt een cruciale factor in het sportplezier van het kind. Daarnaast hebben wij als vereniging een verantwoordelijkheid om goed voor onze vrijwilligers, in dit geval trainers/ coaches, te zorgen. Bijna alle trainers en coaches die geen echte trainersopleiding hebben gehad, worstelen met de pedagogisch-didactische kant van het trainerschap. Hoe spreek je een groep sporters aan? Hoe houd je een groep sporters actief? Hoe zorg je dat ze korfbal leren? Maar vooral: hoe zorg je voor het plezier bij de sporters?

De rol van trainingsbegeleiding

De trainersbegeleiding bij c.k.c. Maassluis bestaat uit een introductie aan het begin van het seizoen en 1 of 2 centrale bijeenkomsten voor de trainers gedurende het seizoen. Bij het indelen van de trainers voor de teams kijken we naar goede mix van nieuwe en ervaren trainers. De oudere trainers kunnen de nieuwe trainers begeleiden bij het trainen geven. Vanuit trainersbegeleiding bezoeken we af en toe een training. Een trainersbuddy behoort ook tot de mogelijkheden.

Tools

De Spelenderwijs App – Vol spelvormen, schotoefeningen en korfbaltrainingen op één plek om jouw korfbaltrainingen voor te bereiden.
Vraag login gegevens aan via trainers@ckcmaassluis.nl

Matrix – Hoe weet je nu wat de kinderen in welke categorie moeten leren?
Vraag de Matrix aan via de trainersbegeleiding.

Team TV – Video’s, statistieken, feedback en content opnemen en delen die je team helpen verbeteren.
Vraag login gegevens aan via trainers@ckcmaassluis.nl

KNKV Opleidingen – Elke sporter een competente trainer/coach. Deze zijn onderverdeeld per niveau: KT2, KT3 en KT4.

Trainersbegeleiding
Dick Bergwerff

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback