Inzetrooster

Het inplannen van bar- of keukendiensten en scheidsrechters voor de breedtesport doen wij via Inzetrooster.nl

Plan jezelf in!
Van ckcmaassluis@inzetrooster.nl ontvang je een mail om jezelf in te delen. Houd je ongewenste mailbox (spam) in de gaten, want misschien dat de eerste mail in die map terechtkomt. Als je op de link klikt ben je gelijk ingelogd.

Inschrijven
Als je op de pagina van http://ckcmaassluis.inzetrooster.nl terecht bent gekomen, zie je een lijst met data waarop je je kunt inschrijven voor diensten. Let op, de planning kent meerdere pagina’s. Onderaan kun je doorklikken naar de volgende pagina.
Je kunt je inschrijven voor een dienst door te klikken op de button ‘Inschrijven’.

Je kunt ook zien wij zich al hebben ingescheven. Via de menubalk bovenin, kun je door op ‘alle diensten’ te klikken zien wie zich voor welke dienst heeft ingeschreven. In dezelfde menubalk kun je via ‘mijn diensten’ zien voor welke diensten je je hebt ingeschreven. Je ontvangt twee herinneringen in je mail, zodat je je dienst niet kunt vergeten.

Wie ontvangen een mail?
Vele handen maken licht werk, daarom ontvangen voor de bar- en keukendiensten niet alleen de spelende leden een mail om zich in te schrijven, maar ook de niet-spelende leden en andere vrijwilligers op de ledenlijst.
Scheidsrechters worden vanuit een aparte lijst gemaild. Leden die niet coachen/training geven, worden vanaf de junioren toegevoegd aan deze lijst. Een indeling wordt gemaakt op basis van de competitie-teams van onze vereniging.

Bar – en keukendiensten

Voor bar- en keukendiensten staat een tijdsblok er vaker in, omdat we veelal twee of drie personen nodig hebben per dienst.
Zo kunnen meerdere mensen zich inschrijven voor dezelfde dienst. Let op, schrijf jezelf per seizoen in voor twee diensten.

Veelgestelde vragen
– Ik heb een foutje gemaakt, kan ik mijn dienst nog wisselen?
Achter ‘opendiensten‘ kan je een dienst uitzoeken om in te schrijven. Op de dag van inschrijven kan je je ook weer uitschrijven. Later dan een dag moet je de diensten overdragen aan een ander. Ruilen is je eigen verantwoordelijkheid
– Hoe kan ik mijn dienst ruilen?
Als er een verzoek tot overdragen wordt gedaan dan worden er maximaal 20 aantal verzoeken via email verzonden naar personen die weinig of geen diensten hebben gelopen. Deze krijgen een verzoek om de dienst van je over te nemen. Je heb de optie om in één keer alle 20 personen te selecteren, maar je kan er ook specifiek een aantal selecteren. Je blijft verantwoordelijk voor de dienst tot dat deze is overgenomen.
– Kan ik samen met iemand staan?
Dat kan. Kies samen eerst een moment en afzonderlijk van elkaar meld je je aan voor dezelfde dienst. Je inlog is persoonsgebonden, je kunt je dus niet inschrijven voor een ander.
– Wat als ik me niet indeel?
Dan word je ingedeeld, zoals het vroeger ook ging. Het systeem registreert het aantal inschrijvingen, zodat het vrijwilligerswerk goed verdeeld kan worden over de leden.
– Wat als het mij niet lukt om te ruilen?
In het uiterste geval neem je via de mail contact op met cc@ckcmaassluis.nl.
– Heb je je aangemeld en je komt niet opdagen?
Dit wordt geregistreerd, je moet de bardienst alsnog een keer doen. Dit is een situatie die niet wenselijk is, want geen barbezetting betekent dat we onze leden en gasten niet van dienst kunnen zijn. Probeer altijd te ruilen met iemand of neem contact op met cc@ckcmaassluis.nl.
– Ik heb geen wachtwoord ontvangen?
Via de mail ontvang je een link om je in te schrijven voor een dienst, je bent dan ook gelijk ingelogd. Wil je er een persoonlijk wachtwoord van maken, klik dan eerst op Log out. Vervolgens klik je op Log in vergeten en voer je je mailadres in. Je ontvangt een mail in je mailbox, door op de link te klikken in de mail kun je het wachtwoord aanpassen.

Scheidsrechters

Met je team (Senioren en Junioren) ben je verantwoordelijk voor het fluiten van een aantal wedstrijden via inzetrooster.nl. Spelende leden die niet coachen/training geven, ontvangen hiervoor een inlogcode.

– Ik heb geen wachtwoord ontvangen?
Via de mail ontvang je een link om je in te schrijven voor een dienst, je bent dan ook gelijk ingelogd. Wil je er een persoonlijk wachtwoord van maken, klik dan eerst op Log out. Vervolgens klik je op Log in vergeten en voer je je mailadres in. Je ontvangt een mail in je mailbox, door op de link te klikken in de mail kun je het wachtwoord aanpassen.

Spelers krijgen tot 2 weken na het publiceren van het wedstrijdprogramma in het inzetrooster de kans zich in te schrijven. 
Bij het verstrijken van de deadline deelt de scheidsrechterscommissie de niet coaches/trainers in als deze zich nog niet hebben ingeschreven.   
– Vanaf dat moment ben je persoonlijk verantwoordelijk dat die wedstrijd wordt gefloten.  
– Coach/train je een team, mag je je nog altijd inschrijven voor een wedstrijd.  
– Fluit vervolgens iemand anders jouw wedstrijd. Meld dit dan altijd ruim van tevoren aan Jari Pols door een bericht te sturen via

s