Stuur foto’s in

Heb je leuke foto’s gemaakt van een wedstrijd of activiteit? Stuur deze dan in.

Wij zorgen ervoor dat jou leuke foto’s op onze social media kanalen verschijnen. Dus heb je foto’s gemaakt tijdens een wedstrijd van jouw zoon/dochter? Is jouw team kampioen geworden? Heeft jouw team een knappe prestatie geleverd? Of wil je gewoon laten zien hoeveel plezier jullie samen hebben op het korfbalveld? Deel jouw foto’s dan met ons!

Professionele fotografie

Heb je foto’s gemaakt met een goede (professionele) camera? Deel de beelden dan met ons via de onderstaande button. De foto’s worden dan toegevoegd aan onze foto database. Altijd leuk om terug te kijken en om te gebruiken bij uitingen van onze vereniging*.

Op de database staat ook al onze wedstrijd- en evenementenfotografie. Deze foto’s zijn gemaakt door onze fotografen:
Edwin Sonneveld (Edwin Sonneveld Fotografie – Korfbalfoto.nl), Johan Pols (Polsus Fotografie), Ton Linschoten en Marty Mars.

*Bij het insturen van foto’s ga je ook akkoord met het gebruik van jouw foto’s op onze social media kanalen en in communicatie-uitingen. Uiteraard onder vermelding van de desbetreffende fotograaf.

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback