Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Kleding

Het tenue van c.k.c. Maassluis bestaat uit een blauw/oranje shirt en een zwart rokje/broekje. Het shirt krijg je van de vereniging. Een vergoeding is in de contributie opgenomen. Sommige teams ontvangen ook een inloopshirt en/of trainingspak. We gaan er vanuit dat je netjes met de kleding omgaat. Je leent het namelijk van de korfbal en het is niet van jou. Aan het einde van het seizoen, lever je de kleding weer in.

Belangrijk om te weten:

  • Mocht je gedurende het seizoen iets kwijtraken of is iets kapot, neem dan gelijk contact met ons op en wacht niet tot het einde van het seizoen, dit voorkomt dat we weken bezig zijn om alles op orde te krijgen.
  • De wedstrijdshirts worden centraal gewassen. Op deze manier weten we zeker dat alle shirts op dezelfde manier gewassen worden, zo zijn er altijd genoeg shirts aanwezig voor eventuele invallers en reserves en voorkomen we dat er mensen met verschillende sponsorshirts in het veld staan.
  • Het wisselen van kleding. Wanneer je kleding wisselt met een teamgenoot horen wij dit graag. De nummers en maten van de uitgedeelde kleding zijn genoteerd. Zo voorkom je dat de commissie ervan uit gaat dat de uitgedeelde kleding gewoon nog in jouw bezit is aan het einde van het seizoen.
  • Beschadiging en/of kwijtraken. Van alle teams is per persoon genoteerd welke kleding is uitgegeven. Mocht er aan het einde van het seizoen iets missen of beschadigd zijn, stellen wij de betreffende perso(o)n(en) of ouders aansprakelijk. De kosten van het vervangen van de kleding worden dan ook op basis van dit overzicht in rekening gebracht


Heb je vragen/opmerkingen? Heb je een shirt nodig of stop je als spelend lid en wil je je shirt inleveren? Neem dan contact met ons op.

Coördinator Kleding
Lieke Nijland-Bloem

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback