Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

Lid worden?

Welkom bij Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis!

Korfballen bij onze vereniging draait om ‘Samen met plezier presteren’. Er wordt bij c.k.c. Maassluis van jong tot oud op allerlei niveaus gekorfbald. De allerjongsten leren vanaf 4 jaar spelenderwijs bij de Kangoeroe Klup de beginselen van het spel.  Vanaf de jeugd (6 jaar) worden er op zaterdag wedstrijden gespeeld. Iedere twee jaar ga je een leeftijdscategorie hoger spelen tot aan de senioren.

Wil je lid worden van c.k.c. Maassluis? 
Schrijft je in voor de leukste vereniging van Maassluis via het onderstaande inschrijfformulier.

Meer informatie? Of train eerst vrijblijvend mee.
Je bent van harte welkom om direct lid te worden van onze vereniging, maar we begrijpen heel goed dat je c.k.c. Maassluis en de korfbalsport eerst wilt leren kennen. Daarom kun je er ook voor kiezen wat meer informatie te verzamelen en vervolgens de eerste weken vrijblijvend mee te trainen.

Meer over onze vereniging lees je op de pagina ‘Over c.k.c. Maassluis‘. Informatie over het reilen en zeilen binnen de vereniging kun je vinden in het informatieboekje. Train gerust een keer met ons mee. Neem daarvoor contact op met de onderstaande coördinator.

Coördinator Ledeninfo
Melanie Wijnhorst

Jongvolwassenenfonds Sport & Cultuur

Meedoen aan sport- en cultuuractiviteiten is goed voor de gezondheid, het opdoen van sociale contacten en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit. Heel belangrijk, maar wat als je niet genoeg geld hebt om de contributie te betalen? Tot voor kort kon je dan simpelweg niet meedoen. Dankzij een mooie donatie van Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. verandert dit nu voor jongvolwassenen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam!

Het Jongvolwassenenfonds betaalt, net als het Jeugdfonds Sport & Cultuur, de contributie of het lesgeld voor jongvolwassenen van 18 tot 27 jaar met een laag inkomen en doet dit rechtstreeks aan de sportvereniging. Met de bijdrage uit het fonds kan een persoon een jaar lang meedoen.

Een jongvolwassene kan zelf geen aanvraag indienen, dit verloopt via een tussenpersoon, oftewel een intermediair. Voor Maassluis is dit de welzijnsorganisatie E25. Binnen 3 weken hoort de intermediair of de aanvraag is goedgekeurd en kan er worden gestart met de activiteit.

Het Jongvolwassenenfonds is onderdeel van het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Meer weten over dit fonds? Kijk dan op www.volwassenenfonds.nl.

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback