Over c.k.c. Maassluis

Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis is de enige korfbalvereniging in Maassluis en telt ongeveer 400 leden. Het tenue van c.k.c. Maassluis bestaat uit een blauw/oranje shirt en een zwart rokje/broekje.

Er wordt bij c.k.c. Maassluis van jong tot oud op allerlei niveaus gekorfbald. De allerjongsten leren spelenderwijs bij de Kangoeroes de beginselen van het spel. Bij de jeugd worden er voor het eerst wedstrijden gespeeld en zijn teams ingedeeld op basis van leeftijd en niveau. Dit gaat door tot aan de juniorengroep, gevolgd door de senioren.

Wil je meer weten over de spelregels van korfbal? Kijk dan op de website http://www.knkv.nl/ bij de rubriek reglementen.

Naast korfbal wordt er ook veel aandacht besteed aan nevenactiviteiten, voor zowel jong als oud. Ook zijn er mogelijkheden om te tennissen en te Jeu de Boulen. Meer informatie hierover kun je vinden op de website bij de rubriek Algemene informatie. Meer informatie over het reilen en zeilen binnen onze vereniging is te vinden in het informatieboekje:

‘Samen met plezier presteren’

c.k.c. Maassluis is een gezellige sportvereniging van jong tot oud. Leden van c.k.c. Maassluis zijn trots op hun vereniging en presteren op hun eigen niveau. c.k.c. Maassluis is een begrip in Maassluis op sportief en maatschappelijk gebied.

Visie c.k.c. Maassluis

Als vereniging hebben wij een heldere en ambitieuze kijk op de toekomst. Daarbij past een duidelijke missie, visie en passende kernwaarden:
– Gezelligheid
– Ontwikkeling op sportief en persoonlijk vlak
– Presteren
– Samen
– Veilig
– Aanpakken en opvolgen (borging)

Deze missie, visie en kernwaarden bepalen voor een groot deel onze richting. De doelstellingen en acties die jaarlijks geformuleerd worden, komen voort uit en dragen bij aan onze missie en visie. Zo werken we samen toe naar het behalen van onze doelen. Samen staan we sterk!

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback