Actueel coronaprocol. Bekijk

nieuwsoverzicht

Vrienden van CKC8 september 2021

Trotse supporter van c.k.c. Maassluis!!! 

Ken je dat gevoel? Zou je dat graag nog meer willen uiten? Wil je ook een steentje bijdragen?  

DAT KAN!!!!      

Op de ALV van afgelopen vrijdag is de “Vrienden van CKC” geïntroduceerd. CKC kent al jarenlang een zeer trouwe aanhang. Een vriendenclub is er wel ooit geweest, maar ontbreekt momenteel. Michel (van der Kraan), Dorine en ondergetekende zijn daarom om de tafel gaan zitten om deze supportersvereniging weer opnieuw te introduceren, niet alleen binnen onze club maar ook bij bedrijven. 

Door lidmaatschap van “Vrienden van CKC” kan iedereen naar eigen keuze een steentje bijdragen aan de vereniging d.m.v. projecten die wij met elkaar graag willen realiseren maar de begroting niet altijd toelaat. Denk bijv. aan een bijdrage voor de verbouwing of inrichting van het terras of een eigen springkussen. De Vrienden beslissen 1x per jaar op een gezellige avond met elkaar waar zij een bijdrage aan willen geven. Het bestuur en de commissies mogen hiertoe slechts verzoeken indienen bij de secretaris van de Vrienden.  

Alle informatie over de “Vrienden van CKC” en het inschrijfformulier vind je in bijgaande documentatie. Voor nadere informatie en/of overige vragen kan je contact opnemen met Daniëlle of Dorine of mailen naar vrienden@ckcmaassluis.nl  

Laat je blauw/oranje hart spreken en schrijf je snel in!  

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback