Nieuws

Oproep grote schoonmaak!- 28 juli 2021 -

De grote schoolvakantie is weliswaar net begonnen, maar over 2 weken beginnen de eerste trainingen alweer (op donderdag 12 augustus).
Zoals gebruikelijk willen we onze selectie bij de start van het nieuwe veldseizoen ontvangen in een lekker schone accommodatie. Dat betekent dat de handen weer uit de mouwen moeten, zodat met vereende krachten alles weer netjes gereed staat.

Jarigen deze week!

Dit zijn de jarigen van deze week. Gelukkig mag je het weer vieren met net zoveel mensen als je wilt. Geniet ervan en een hele gezellige dag!

Oefenwedstrijden Senioren en junioren

Bij deze het oefenprogramma voor het nieuwe seizoen voor de senioren en de junioren.

Zomeractiviteiten

Op 7 en 14 augustus zullen er verschillende (zomer)activiteiten plaats vinden voor de jeugd. Wil je mee doen? Meld je dan aan! (De activiteiten gaan alleen door bij voldoende aanmelding)

Trainers selectie c.k.c. Maassluis rond

Na het vertrek van Rob van der Stelt zijn wij blij te melden dat Johan van Barneveldt komend seizoen start als interim-trainer van Maassluis 2.

Oefenwedstrijden september 2021, B t/m F

Eindelijk het is vakantie! Na de mini competitie zijn de oefenwedstrijden gepland.

Van het bestuur

Op dinsdagavond 14 juli heeft het bestuur het seizoen 2021 – 2022 afgesloten met een laatste vergadering aan de Weverskade onder een genot van een goed glas wijn.

Definitieve teamindeling A t/m Kangoeroes en start trainingen seizoen 2021-2022

Beste korfballers, Bij deze de complete teamindeling van de A t/m de kangoeroes met alle veranderingen die de afgelopen tijd nog zijn doorgevoerd. Ten opzichte van de minicompetitie in juni is er geen C3 meer en gaat de D3 in een 4-tallen competitie spelen. We gaan in september met de teams zoals hieronder beschreven de […]

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback