Hoofdsponsor: Euroypotheken Rijnmond

Co-sponsor: TCE Partners

Vandaag stond de eerste returnwedstrijd op het programma tegen KCR. De enige ploeg waar Maassluis van wist te winnen. Om niet onderaan de ranglijst te verdwijnen was het zaak de punten in Maassluis te houden.

Fotograaf: Edwin Sonneveld

Maassluis ging voortvarend van start en wist al snel op een 2-0 voorsprong te komen door doelpunten van Vera en Mark.

KCR was echter niet van plan de punten cadeau te doen en trok de stand al weer snel gelijk.

Hierna ging het lange tijd gelijk op. KCR wist nog even op voorsprong te komen, maar net voor rust wist Maassluis een gat te slaan van drie doelpunten en gingen ze met een stand van 10-7 de rust in.

De barre weersomstandigheden maakten het er afgelopen zaterdag niet makkelijker op, maar Maassluis liet zich hierdoor gelukkig niet uit het veld slaan.

Gestaag werd er door gescoord wat resulteerde in een comfortabele 14-9 tussenstand. KCR rechtte echter nog één keer de rug en maakte het aan het eind nog spannend door terug te komen tot 15-14. Het Maassluisse publiek hield de adem in maar gelukkig had Maassluis het laatste woord en eindigde de wedstrijd in een mooie 16-14 overwinning.

Doelpuntenmakers: Mark vd Vaart 3x, Esther Fortuin 3x, Niels vd Vaart 3x, Jari Sonneveld 3x, Osayande Iaway 2x en Vera Le kluse 2x.

Het 2de van Maassluis speelde tegen het 2de van KCR. Zij begonnen sterk en hielden lange tijd de voorsprong, maar konden uiteindelijk toch niet de winst binnen slepen en gaven de 2 punten toch weg in de slotfase van de wedstrijd. Helaas eindigde het met een 12-13 uitslag.