Actueel coronaprocol. Bekijk

Wedstrijdsecretariaat

Klaar voor de volgende wedstrijd. Het wedstrijdsecretariaat zorgt ervoor dat het nodige is geregeld om alle wedstrijden te kunnen spelen. Denk daarbij aan het inplannen van reserevespelers en het maken van een rijschema voor uitwedstrijden. Hieronder lees je alle informatie die je nodig hebt.

Contactpersonen wedstrijdsecretariaat
Maxime, Mark, Thijs, Joan, Annemieke, Marlies, Yvonne en Mirjan

 1, 2, 3, A1, A2   Maxime de Rijke 06-54361018
 4, 5 en 6 Thijs Kempke06-42931560   
 B en C     Annemieke Verburg  06-48531318
 D, E en F      Mirjan Visser 06-23408016
 • Het wedstrijdprogramma
  Wekelijks is het wedstrijdprogramma onder het menu ‘Wedstrijden’ te vinden. Daarnaast vind je onder “korfbalnieuws” de vertrek/verzameltijden, de chauffeurs, afmeldingen en reserves. Dit laatste publiceren we in principe 4 weken vooruit. Zo kun je bijvoorbeeld alvast rekening houden met een wedstrijd waar je als reserve staat ingepland.
 • Het rijschema
  Voor de F t/m B teams publiceren wij een rijschema van het hele veldprogramma. Deze wordt gepubliceerd op de website bij “korfbalnieuws”. Als u niet kan rijden, dan kunt u onderling een rijbeurt ruilen.
 • Verzamelen
  We verzamelen tijdens het veldseizoen op het korfbalveld te Wipperspark. Tijdens het zaalseizoen verzamelen we bij de Olympiahal.
 • KNKV app
  In de KNKV-app is het hele wedstrijdprogramma beschikbaar (tevens te koppelen aan je eigen agenda!). Gebruik deze app ook voor informatie over de locatie van het sportcomplex van de wedstrijd. Ook staan hier uitslagen vermeld van de wedstrijden die gespeeld zijn.
 • Afmelden
  We gaan er natuurlijk vanuit dat je er alle wedstrijden bent. Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, dan horen wij dat graag zo snel mogelijk. Geef dit dan door aan jouw trainer/coach én aan jouw eigen wedstrijdsecretariaat (zie onderaan voor onze contactgegevens). Zo hebben we tijdig knelpunten in beeld en kunnen we indien nodig een wedstrijd verzetten.
 • Nieuwsbrief
  Twee keer per week wordt de website geupdate. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief waarmee u wekelijks geïnformeerd wordt over nieuw gepubliceerde berichten op de website. Zo blijft u goed op de hoogte. Dit kan op de homepage van onze website. U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door op de link onderaan de mail te klikken.


We wensen jullie heel veel sportplezier!

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback