Actueel coronaprocol. Bekijk

nieuwsoverzicht

Train mee met c.k.c. – september/oktober 202111 september 2021

“Wil jij kennis maken met de korfbalsport, of je talent verder ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!!”

In september en oktober kunnen kinderen tot 9 jaar weer gratis meetrainen bij Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis. Van woensdag 18 september tot en met woensdag 6 oktober kun je namelijk al vanaf 3,5 jaar lekker komen sporten en ondertussen kennis maken met de korfbalsport. Dit doe je door aan te sluiten bij de reguliere trainingen van onze Kangoeroes, E-, of F-teams, waarin je de beginselen van korfbal leert (scoren, samenspelen en techniek) en sportplezier voorop staat. Per leeftijdscategorie kun je eenmalig of wekelijks meetrainen op zaterdag ochtend (3,5 – 5 jaar) of op woensdag avond (6 – 9 jaar).

Train mee met c.k.c. – foto Marty Mars

In september en oktober zullen ook de teams van het volgende seizoen voor het eerst samen trainen. Daardoor krijg je de mogelijkheid om laagdrempelig in te stromen en net de huidige leden nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Ken je al iemand bij c.k.c. Maassluis? Dan nodigen we je graag uit om gezellig met je vriendje of vriendinnetje mee te komen. Dan maken we er samen gezellige trainingen van.

Na succesvolle edities zijn de trainingen ook nu volledig gericht op het met plezier laten sporten van kinderen, want presteren en sporten is leuk, maar wij vinden het net zo belangrijk dat dat met veel plezier gebeurt. Daarom bieden we een omgeving voor jong en oud waar we ‘Samen met plezier presteren’.

Foto: Marit Zeegers

De categorieën:
3,5 – 5 JAAR      10.00 -11.00 uur
6 – 7    JAAR      16.30- 17.30 uur
8 – 9 JAAR      18.00- 19.00 uur

De aanmelding verloopt via een inschrijfformulier. Liever nog wat meer informatie ontvangen of heb je vragen?
Mail dan naar infockc@ckcmaassluis.nl of klik op onderstaande banner van de contactpersoon.
Meer informatie over de vereniging vind je ook hier.

Coördinator Ledeninfo
Melanie Wijnhorst

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback