nieuwsoverzicht

Een nieuwe sporthal: Wat willen de leden?04/06/2023

Een kleine 2 weken geleden heb ik een enquête uitgezet binnen c.k.c. Maassluis om de mening van de CKC-ers te vragen naar de wensen en ideeën. Inmiddels hebben al 73 mensen de enquête ingevuld! Dat is top! Bedankt!

Echter hoop ik dat de komende week nog meer leden de enquête gaan invullen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de wensen en ideeën van onze leden.

Veruit de meeste mensen geven de voorkeur aan de huidige locatie met daarbij een eigen ruimte als kantine. Maar als het weer de Ollies wordt is dat ook prima. De tribunes moeten beneden komen aan het veld en of de nieuwe sporthal een boog heeft of niet, dat maakt de meeste mensen niet zo veel uit.

Voor ons als Bestuur levert dit in een korte tijd veel informatie op. Hiermee kunnen we gericht gesprekken voeren met andere sportverenigingen en de Gemeente. De afspraak met de Gemeente staat inmiddels voor eind september.

Een prettige binnensportaccommodatie is voor de korfbalsport enorm belangrijk. Het verhoogt de aantrekkelijk van onze sport, zorgt voor meer sfeer tijdens wedstrijden, bindt leden, zorgt voor groei en bestaansrecht als vereniging.

c.k.c. Maassluis gaat voor een sporthal waarin wij ons thuis voelen en waarbij wij onze leden voldoende faciliteiten en ruimte kunnen binnen om met plezier te kunnen korfballen!

Nieuwsgiering naar antwoorden van anderen?

Heb jij de enquête nog niet ingevuld? Vul de enquête dan als nog in. Het bestuur gaat voor minimaal 100 ingevulde enquêtes. Enquête nieuwe sporthal https://ckcmaassluis.nl/een-nieuwe-sporthal-wat-wil-je/

Met vriendelijke groet,

Martijn van der Wees

Voorzitter c.k.c. Maassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback