Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Zwaar gehavend één delft onderspit20/02/2022

Drie speelweekenden zitten er nu op en alle met gezondheidsperikelen. Vanaf de eerste speeldag Leon Kloppenburg, de tweede Naomi Linschoten en de derde Henne Bloem, allen geveld door corona.

Nu tegen Kinderdijk kwam Sven Veldman er nog bij met een rugblessure en vlak voor rust was het weer raak voor Leon Kloppenburg, die met een achillespeesblessure uitviel.

Dit is wel erg veel blessureleed, wat Maassluis 1 in de tweede helft dan ook behoorlijk opbrak, wat niet zo verwonderlijk dan ook is. Kon men verleden week nog rekenen op de ruggesteun van het talrijke publiek maar nu het team het juist zo nodig had in deze wedstrijd was de opkomst beneden alle peil.

Door in de eerste minuten steeds als eerste te scoren kwam men driemaal verrassend op voorsprong, maar na tien minuten nam Kinderdijk een gemiddelde voorsprong van steeds vier treffers. In deze periode viel wel op, dat Kinderdijk heel gemakkelijk strafworpen toegewezen kreeg en Maassluis slechts één in de gehele wedstrijd. Door treffers van Dennis van der Lee 3x, Leon Kloppenburg en Tristan Steenks 2x, Jari Sonneveld en Marjelle Mars 1x stond er 9-13 op het scorebord.

In de tweede helft kwam Lars Veldman binnen de lijnen, dit was de derde speler, die reeds ook een zware wedstrijd in twee hadden gespeeld, maar dat zag je niet af aan hun spel. Mede door het sterke spel van de Maassluisse dames zag men kans in de elfde minuut terug te komen naar 16-17, maar i.p.v. dat de gelijkmaker viel zagen de gasten hun goede en fysieke spel bekroond met acht treffers wat in de 19e minuut resulteerde in 16-25. Er was geen eer te behalen in deze wedstrijd tegen de gele kanaries uit Kinderdijk, eind uitslag 19-27.

De doelpunten kwamen op naam van Tristan Steenks 5x, Eva Slotboom 2x, Malou Abbas, Jari Sonneveld en Lars Veldman 1x.

Nu veertien dagen rust en hopelijk is iedereen weer beschikbaar als op 12 maart 2022 de return van deze wedstrijd weer als hervatting gepland staat.