nieuwsoverzicht

Welkom bij CKC Maassluis voor alle nieuwe leden !!14/07/2024

Het seizoen 2023-2024 is ten einde. In maart publiceerde ik een stukje, waarin we 14 nieuwe leden welkom konden heten.

Nu kunnen we bij CKC Maassluis maar liefst 19 nieuwe leden welkom heten. Deze leden hebben zich aangemeld in een korte periode; tussen half maart en 1 juli !!

We beginnen met onze jongste talenten, de Kangoeroes!
Hier zijn Daniël Bos, Zora Baars, Lenne Poeth, Deau Dukel, Lotte Bloem en Evi van Vliet nieuw bij de KangoeroeKlub. We wensen jullie heel veel sport -en spelplezier bij de Kangoeroes op zaterdagochtend.

De schoolkorfbaltraining en het schoolkorfbaltoernooi is een groot succes geworden. Na het toernooi konden we ruim 20 kinderen verwelkomen, die gebruik maakte van de mogelijkheid om te kunnen proef trainen bij de bestaande teams. Met dank aan de trainers die flexibel waren en de extra trainers die kwamen helpen, konden we dit ook bieden. Echt top, dit wordt enorm gewaardeerd en nogmaals dank! En het is niet voor niets geweest. Van deze 20 kinderen zijn er ook een aantal kinderen lid geworden.

In de zaal is Mels Ros al gestart met trainen bij de E teams. Op het veld volgde Siemen van Hoeven. En na schoolkorfbal zijn ook Thijmen Kuijvenhoven, Sil Evers, Lotte van den Braak en Clinton Olijfveld lid geworden. We kunnen dan ook volgende seizoen zelfs starten met zes E-teams!

Veel plezier en succes en één van de E-teams. De indeling volgt snel op de website.

Voor de D teams hebben we na schoolkorfbal zelfs 4 nieuwe leden erbij. Nu kunnen we na de zomer het nieuwe seizoen starten met drie D teams (3 achttallen).
Charlie Pelikaan, Ian Kleine Rammelkamp, Bodhi van Assendelft en Jack Basten welkom bij CKC Maassluis en veel succes en plezier in de D. Ik hoorde dat Jack zo enthousiast is dat hij zelfs al een paal heeft gekocht om in de zomer te kunnen oefenen.

Milo Baars komt de B categorie weer versterken. Milo heeft eerder bij CKC gespeeld. Milo welkom terug bij CKC Maassluis en veel succes en plezier bij de B!

Bij de senioren is ook een oude bekende terug; Naomi Vink. Zij is weer enthousiast gemaakt door haar broer Hizkia. En ook is Merit Zandee onze seniorengroep komen versterken.

Allen welkom bij CKC Maassluis, waar ons motto is: samen met plezier presteren!

Voor nu eerst een fijne zomer(vakantie) en tot augustus!

Sportieve groet,

Melanie Wijnhorst

Commissie ledenwerving

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback