nieuwsoverzicht

Wees zuinig op de kleding!24/09/2023

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het innemen, het uitzoeken, het bestellen en weer uitdelen van alle trainingspakken, inloopshirts, truien, sporttassen, rugzakken en wedstrijdshirts. Jammer genoeg lijkt niet iedereen blij te zijn met de met zorg uitgezochte en uitgedeelde kleding.

Afgelopen week troffen wij veel vergeten kleding aan in de kantine, zie de fotocollage hieronder.

Dit was pas na het eerste thuisweekend. We zijn benieuwd of afgelopen zaterdag wel alles mee naar huis is gegaan. Nu ligt het nog in onze eigen kantine…maar wat blijft er achter bij tegenstanders?

Verder willen wij iedereen met klem vragen om niet zelf onderling kleding te gaan ruilen of zelf kleding uit onze kast te pakken. Onze administratie klopt dan niet meer en wij grijpen mis als we wat nodig hebben. Mocht er iets zijn met de kleding, laat het ons zo snel mogelijk weten.

We wachten nu nog op de laatste bestellingen die gedaan zijn, helaas hebben we te maken met een lange levertijd. Zodra er kleding binnen is, zullen wij het natuurlijk zo snel mogelijk uitdelen aan de teams.

Wees zuinig op de kleding, zodat we er allemaal netjes uitzien in onze (gesponsorde) shirts en trainingspakken!

Met vriendelijke groeten,

Mirjam, Cathy, Daniëlle en Lieke

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback