Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Wedstrijd duurt 7 minuten te lang26/09/2021

In de 23ste minuut in de tweede helft stond er nog een mooie stand op het scorebord 15-15 bij Maassluis 1, maar Apollo uit het verre Heerhugowaard wilde een mooie terugreis hebben.

Ze schoten nog vijfmaal raak en onze eerstelingen door Eva Slotboom nog maar tweemaal, eindstand 17-20. De tegenstander kwam ook al scherp uit de startblokken en het was aan Henne Bloem en het driemaal verzilveren uit strafworpen door Dennis van der Lee, dat na een kwartier het geen onmogelijke opgave was om de aansluiting, 4-6 te behouden. Een sterke periode brak er nu aan en men vocht zich letterlijk terug in de wedstrijd door Leon Kloppenburg 3x, Lisanne Mars 2x en Henne Bloem 1x zodat men met een krappe 10-9 voorsprong kon gaan rusten. Er leek ook geen vuiltje aan de lucht. Door Lisanne Mars en Eva Slotboom liep men keurig uit naar 12-10. Daar men niet door scoorde werd Apollo in de gelegenheid gesteld om na 15 minuten weer langszij te komen en waren de treffers van Eva Slotboom, Leon Kloppenburg en Tristan Steenks  onvoldoende voor een goed resultaat. Kort samengevat het venijn zat in de kop en de staart. Spelers, speelsters en supporters verlieten dan ook teleurgesteld het veld. Hoopvol ziet men weer uit naar de volgende wedstrijd in Nieuw-Vennep tegen KIOS een ploeg met net zoveel punten. Het licht puntje was het tweede, dat zijn eerste overwinning behaalde door met 19-12 te winnen van VEO 3.