nieuwsoverzicht

Verslag Maassluis B1 – Nieuwerkerk B108/05/2022

1e helft 1-11 en 2e helft 10-10

Afgelopen zaterdag stond voor de B1 een thuiswedstrijd tegen Nieuwerkerk op het programma, zonder Fedor, Jip en Rens die nog aan het genieten waren van hun vakantie maar met Kevin en Luuk als invallers.

Ook waren de vaste coaches aan het genieten van een weekend weg, maar gelukkig was Isabelle er en Jari als invalcoach. We hebben van alles gedaan om de wedstrijd te verzetten, maar helaas is dit niet gelukt.

Onder het genot van een zonnetje startte Nieuwerkerk sterk en scoorde 0-1 en Maassluis kwam al vrij snel op 1-1 en dat was tevens de enige keer dat er door Maassluis werd gescoord in de eerste helft. Nieuwerkerk was vandaag heel zuiver, en Maassluis was de eerste helft niet zo bij de les en de moed zonk in de schoenen, want de kansen die ze kregen, werden helaas gemist!

Door dit alles gingen ze met 1-11 de rust in. Jari en Isabelle hadden een hoop werk te doen om de ploeg op te peppen en dat lukte….

De tweede helft was een stuk leuker om te zien en je zag het zelfvertrouwen toenemen. Uiteindelijk stond er 11-21 op het scorebord. Het was jammer dat Nieuwerkerk zo ontzettend goed schoot van afstand, als Maassluis terug kwam met een doelpunt was het gelijk weer Nieuwerkerk die dat met een afstandsschot beantwoorde. Al met al een terechte overwinning voor Nieuwerkerk, maar zeker de tweede helft hebben de jongens en meiden wat laten zien en dat geeft moed voor de rest van de competitie!