Drie dagen Glazenhuis! Kijk het terug

nieuwoverzicht

Vanuit het bestuur: c.k.c. Maassluis is levendig en bloeiend!11 april 2021

Sinds half oktober spelen we helaas geen competitiewedstrijden meer. En eigenlijk hebben we maar 2 maanden echte wedstrijden gespeeld sinds het uitbreken van de Pandemie half maart vorig jaar!
We kijken er echt naar uit om wedstrijden tegen andere verenigingen te spelen, als is het maar oefenen. We hopen met z’n allen dat we dat op korte termijn weer mogen doen!

Maar CKC heeft niet stil gestaan! Het bestuur was unaniem in haar visie; waar mogelijk gaan we iets organiseren voor onze leden en ook voor niet-leden! Het bestuur is dan ook verheugd om te zien dat de TC onder leiding van Afra Verpaalen concreet invulling heeft gegeven aan deze visie. Nagenoeg elke week was en is er wat te doen bij CKC. Meestal een training of een onderlinge wedstrijd, maar ook korfbal clinics en zelfs boxclinics werden er georganiseerd. Ook andere commissies zoals de kampcommissie organiseerden een activiteit in de vorm van een spel. Gaaf om te zien en veel blije reacties van onze leden!

Vele vrijwilligers helpen mee om alle activiteiten binnen de club mogelijk te maken, maar mede dankzij Afra, Robert, Lilly, Marleen, Marjelle, Melanie, Corine en Cathy vanuit hun in rol in de TC en de ledenwerving is er de afgelopen maanden extra hard gewerkt om een wekelijks programma te maken, zodat onze jeugd en later ook de senioren konden trainen en spelen. In het bijzonder bedanken we Ruud Fortuin die wekelijks de conditietraining voor de A/B en nu ook het derde verzorgd. Gezien de opkomst een groot succes! Het bestuur is dankbaar voor de inzet van deze mensen! Zij kregen een levendig en bloeiend bloemetje!


Namens het bestuur,
Martijn van der Wees
Voorzitter 

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback