nieuwsoverzicht

Update “ver”nieuwbouw14 juni 2022

Het is zover! Vanaf vrijdag 3 juni zijn de nieuwe entree, toiletruimtes en de eerste 2 kleedkamers opgeleverd door de aannemer en in gebruik genomen. Afgelopen zaterdag hebben al aardig wat spelers en publiek onze nieuwe accommodatie mogen bewonderen.

Diezelfde vrijdag 3 juni heeft een schoonmaakploeg alles spik en span gemaakt. En in het weekend is al het toiletgarnituur geplaatst. Voor degenen die denken “het is toch nog niet af”, dat klopt. De resterende punten en het schilderwerk pakt de aannemer met de bouwcommissie na het korfbalseizoen op.

In volle vaart gaan we nu verder met het CKC gedeelte voor onze nieuwe kantine, ballenhok en bestuurskamer. Dit betekent slopen en puin ruimen, in de daarvoor bestemde containers. Alle plafonds en diverse muur(tjes) zijn reeds gesloopt. We zijn druk bezig met een sloopbedrijf dat ons hierbij komt helpen, maar we hebben nog veel handen nodig. Dus meldt je aan bij Arjan Vermaas die al het vrijwilligerswerk in overleg met de bouwcommissie coördineert.

Wat betreft het opgeleverde deel: alles is hartstikke nieuw, en wordt nog mooier zodra het helemaal af is. Maar wat kunnen we trots zijn op wat we al hebben bereikt. Laten we het met z’n allen zo mooi en netjes houden. Samen, met extra aandacht omspringen met onze spullen.

Mocht je iets zien/opmerken, of heb je vragen, meldt het dan bij mij.

Veel succes nog met de laatste korfbalwedstrijden.

Namens de bouwcommissie,

Marty Mars
Projectleider vernieuwbouwing
marty.mars@ckcmaassluis.nl

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback