nieuwoverzicht

Toptien ondanks fris einde toch geslaagd31 mei 2021

Afgelopen woensdag vond het jaarlijkse toptien toernooi plaats. Gelukkig met de hulp van een aantal ouders die fungeerde als tellers en klokkers kon het toernooi plaatsvinden. De KNAC had van te voren de indeling gemaakt, maar helaas waren er op woensdag nog een aantal besmettingen van het Corona virus geconstateerd dus hadden we een reeks van afzeggingen en daardoor begonnen we wat later omdat het hele programma moest worden omgegooid. Onder het genot van een waterig zonnetje speelden de F’jes, E’tjes en D’tjes hun wedstrijdjes tegen elkaar, er werd gewonnen maar helaas ook weleens verloren. Tussen de wedstrijden door konden de kinderen hun kaart inleveren met allerlei zaken; snoepje, ijsje, drinken en natuurlijk grappelen.

Uiteindelijk hadden we 3 winnaars in elke categorie

D teams: 1e prijs Wout Vermaas 2e prijs Lotte Weltevrede 3e prijs Wiggo van Toor

E teams: 1e Kim vd Gaag 2e prijs Jurre Zohland 3e prijs Guus Vermeer

F teams: 1e prijs Damian van Zanten 2e prijs Elize Soekra 3e prijs Sepp Zohland

Om 18.00 uur gingen alle kinderen met een goed gevulde maag weer naar huis. Hierbij willen we alle tellers en klokkers bedanken, zonder jullie hadden we het niet gered. Een eervolle vermelding is er voor de spelers van de C1. En volgend jaar gaan we allemaal weer voor de hoofdprijs!

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback