nieuwsoverzicht

Theo Guit wordt volgend seizoen de nieuwe teambegeleider van CKC Maassluis 113 mei 2022

Wij kunnen bekend maken dat naast Johan van Barneveldt en Wouter Sies, Theo Guit de staf van de selectie komend seizoen komt versterken. Theo (getrouwd en vader van twee dochters) wordt de nieuwe teambegeleider van Maassluis 1. Theo is een oude bekende van de club. “Door mijn dochter Thekla ben ik jaren geleden in aanraking gekomen met Maassluis, ook ben ik bij Maassluis gaan tennissen, “ aldus Theo. “Al snel werd ik voorzitter van de tennis hier heb ik echt met heel veel plezier gespeeld, momenteel speel ik in Maasland.”

Maassluis was op zoek naar verbinder, die een bijdrage kan leveren aan het professionaliseren van de selectie en denkt dit in Theo te hebben gevonden. “Mijn grootste bijdrage voor Maassluis 1 zal het ondersteunen zijn van Johan en de ploeg, ik zal een luisterend oor zijn voor de spelers.”

Wij zijn blij dat Theo aansluit bij Maassluis 1. Met Johan en Wouter aan het roer van onze selectie en Theo als teambegeleider hopen wij een mooie stap vooruit te maken. “Ik verwacht een goede samenwerking met Johan, mijn dochter Thekla heeft van de de F-jes tot en met de junioren bij Maassluis gespeeld en Johan is gedurende die periode een paar keer haar coach geweest,” licht Theo toe. “Zijn aanpak spreekt mij aan, Johan is nadrukkelijk aanwezig en perst alles uit de spelers om goede resultaten te boeken.” “Ik zie het als mijn taak om goed te luisteren en te kijken hoe (jonge) spelers hiermee omgaan.”

Uiteraard zullen ook de standaard zaken geregeld worden, zodat de trainer zich zo goed mogelijk kan richten op zijn corebusiness. “Als teambegeleider zal ik ookvoor de shirtjes, bidons en ballen zorgen, de scheidsrechter opvangen en alle andere zaken regelen, ik heb er veel zin in,” vertelt Theo.

We zijn blij om oude gezichten weer terug te zien, fijn dat je aansluit Theo!

Vicevoorzitter
Mariëlle van Wingerden

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback