Actueel coronaprotocol. Bekijk

terug

Terugblik Ouderavond21 februari 2021

Afgelopen woensdag 17 februari organiseerde c.k.c. Maassluis een online Ouderavond. In een tijd waarin we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten op het korfbalveld en kunnen delen hoe het gaat en wat er leeft, zijn wij als vereniging benieuwd hoe het gaat met onze jeugdleden en hun ouders.

Daarnaast willen wij de ouders graag meenemen in hoe het gaat met de vereniging, de vereniging waar uw kind wekelijks naar toe gaat om te korfballen.

Samen met 15 ouders hebben wij in 1,5 uur met elkaar gedeeld hoe het gaat, waar de vereniging voor staat en waar de vereniging in de toekomst naar toe wil.

De deelnemende ouders gaven aan dat het goed gaat, soms naar omstandigheden, en dat het zeker voor tieners een lastige tijd is. Ze hebben weinig te doen; Weinig uitdaging; Het gemis van vrienden; En wedstrijden spelen tegen leeftijdgenoten wordt gemist.

Het bestuur is ook benieuwd hoe het gaat met de ouders en hun jeugdleden die niet aanwezig konden zijn bij de ouderavond. U kunt via 3 korte vragen aan ons kenbaar maken hoe het met u gaat door op deze link te klikken:


Als bestuur van c.k.c. Maassluis zijn wij van mening dat ook in coronatijd sporten gezond is. Kortom: waar mogelijk willen wij trainingen en onderlinge wedstijden organiseren voor de jeugd.

Bij c.k.c. Maassluis is het niet alleen maar korfbal. Daarom organiseren we ook evenementen voor het plezier en het onderlinge contact van de jeugdleden, zoals het Sinterklaasfeest en pannenkoekenfestijn.

We hebben op de ouderavond de aanwezige ouders meegenomen in hoe de vereniging is georganiseerd, waar de vereniging nu staat (ook financieel) en waar de vereniging de komende jaren naar toe wil. We hebben toegelicht wat de Technische Commissie doet en hoe een teamindeling tot stand komt. Ook hebben wij toegelicht hoe we de trainers en spelers begeleiden.

Aan het woord ook de vrijwilligerscommissie. Melanie Wijnhorst heeft verteld wat er mogelijk is als u het (door Corona) financieel zwaar heeft. Mocht dat voor u helaas zo zijn, waardoor bijvoorbeeld het betalen van de contributie een hoge last kan zijn, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via bestuur@ckcmaassluis.nl.

Als bestuur hadden wij gehoopt op een hogere opkomst. Al begrijpen wij dat de vereniging ook via de website regelmatig onderwerpen met u deelt en dat u wellicht genoeg andere online bijeenkomsten bij te wonen heeft.

Heeft u de ouderavond niet kunnen bijwonen én bent u toch nieuwsgiering naar meer achtergrond over de vereniging of hoe wij zaken organiseren?
Neem dan vooral contact met ons op via bestuur@ckcmaassluis.nl

Namens het bestuur,

Martijn van der Wees
Voorzitter c.k.c. Maassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback