Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Selectie c.k.c. Maassluis scoort punten op bezoek bij Albatros13/03/2023

Hoofdsponsor: EuroHypotheken Rijnmond

Co-Sponsor: TCE Partners

Na een korte onderbreking van de competitie in verband met de krokusvakantie stond voor Maassluis 1 en 2 de uitwedstrijd tegen Albatros in Zwijndrecht op het programma.

Edwin Sonneveld-fotografie

Albatros 2 – Maassluis 2 15-15

De thuiswedstrijd was door Maassluis met ruime cijfers verloren gegaan, maar Maassluis hield het eerste kwartier de verdediging goed dicht en scoorde met enige regelmaat zelf, wat leidde tot een 2-6 tussenstand. Na een ruststand van 6-8 leek Maassluis een minuut of vijf voor tijd het verschil gemaakt te hebben (12-15). Het was echter niet Maassluis dat onder de druk bezweek, maar wel de scheidsrechter die met een paar vreemde beslissingen Albatros nog naast Maassluis hielp. Jammer, maar een terecht punt mee naar huis.

Doelpuntenmakers: Tristan Steenks 3, Leon Kloppenburg 3, Colin Steenks 2, Maxime de Rijke 2 Wesco van Weert 2, Lars Veldman 1, Sanne Pap 1, Julia Mars 1.

Albatros 1 – Maassluis 1 11-13

De toeschouwers, waarvan ook een groot deel uit Maassluis, gingen er eens goed voor zitten. De wedstrijd in Maassluis was geëindigd in 24-24, dus het beloofde een spannende wedstrijd met veel doelpunten te worden. Dat liep in werkelijkheid een klein beetje anders. Beide ploegen hadden moeite de verdediging van de tegenstander te slechten, en als dat wel gebeurde dan werden opgelegde kansen gemist. Zowel in de score als in het missen van kansen hielden de ploegen elkaar in evenwicht, zodat er nooit een groot verschil op het scorebord ontstond. Maar de spanning vergoedde heel veel en de intensiteit binnen de lijnen was groot. Maassluis liet zich de kaas niet van het brood eten. Er werden pittige fysieke duels onder de paal geleverd, de spelregel over het fysieke contact maar even vergetend. Maar de inzet en strijd werden uiteindelijk wel beloond. Na een voorsprong van 5-6 bij de rust werd de wedstrijd in de slotfase met 11-13 over de streep getrokken. Uiteindelijk dus niets aan de washand. Het aantal doelpunten was dan misschien wat laag, maar Maassluis verdient alle complimenten voor de geleverde strijd. Belangrijke punten ook om afstand te nemen van de onderste ploegen.

Doelpuntenmakers: Jari Sonneveld 3, Osayande Iyawe 3, Marjelle Mars 2, Mark van der Vaart 2, Esther Fortuin 1, Kim Crooswijk 1, Henne Bloem 1.

Wedstrijden 18 maart 2023

15.45 uur Maassluis 1 – IJsselvogels 1

14.30 uur Maassluis 2 – IJsselvogels 2

17.50 uur Die Haghe 4 – Maassluis 3

13.15 uur Maassluis A1 – Refleks A1

Algemene info: Henne Bloem (pc@ckcmaassluis.nl) www.ckcmaassluis.nl / @ckcmaassluis / www.facebook.nl/ckcmaassluis

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback