nieuwsoverzicht

Samen met plezier vrijwilliger zijn of worden bij c.k.c. Maassluis04/12/2022

Dat vrijwilligers onmisbaar zijn binnen een vereniging hoef ik niemand te vertellen.

In deze tijden heeft iedereen het druk en is het moeilijk om prive, werk en vrijwilliger zijn te combineren.

Vrijwilliger zijn geeft ook veel: je krijgt er energie van, je ontmoet weer andere mensen en het helpt je om jezelf te ontwikkelen. (Staat ook nog goed op je CV.)

Ook binnen de korfbalvereniging Maassluis zijn vrijwilligers onmisbaar, de vereniging telt bijna 100 vrijwilligers en zelfs dat is nog niet genoeg om alle taken te vervullen.

Daarom staan wij de komende zaterdagen, 3, 10 en 17 december (in de ochtend) in de Olympiahal. Wij willen graag met elkaar de taken die nog open staan invullen. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk? Wat kan je voor de vereniging betekenen? Dit kan ook een kleine taak zijn waarmee wij weer goed geholpen zijn. De belangrijkste klus op dit moment: klussers, met name mensen die goed kunnen verven!

Neem zeker een telefoon mee, want er is ook een quiz. En hieraan zit een prijs verbonden die we uitreiken op zaterdag 17 december tijdens de rust van ons eerste team (Maassluis 1).

Heeft u na het lezen van dit stukje vragen? Dan kunt u deze mailen naar jacqueline.wijnhorst@ckcmaassluis.nl.

Tot zaterdag, en ook vrijwilliger zijn is: samen met plezier presteren.

Manager Leden en Vrijwilligers
Jacqueline Wijnhorst

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback