nieuwsoverzicht

Precies genoeg!10/06/2024

De tweede helft van het veldseizoen bestaat uit 6 speelweekenden. Het zesde weekend is gespeeld.

Na zes speelweekenden staat de teller op: 46 gefloten wedstrijden.

Met dank aan: Pascal Huisman, Wouter Dirks, Terence Buijs, Ricardo Keeman, Brett Nijssen, Hans de Vette, Jari Pols, Mark van Buren en Sven de Jongste.

Sinds vorige week zaterdag zijn er vijf wedstrijden toegevoegd aan ons totaal. Dat begon al afgelopen maandag. Hans floot de thuiswedstrijd van de A2. Op zaterdag 8 juni kwamen daar nog vier wedstrijden bij. Onze vaste scheidsrechters gingen beiden in de middag op pad. Pascal reisde af naar Wormer om bij Groen Geel te fluiten. Wouter moest naar Veenendaal om bij SKF te fluiten. Maassluis 3 hoefde niet te spelen en daardoor kon Ricardo een wedstrijd uit de lijst halen. Hij floot bij Twist in Vlaardingen. De laatste wedstrijd was een thuiswedstrijd. Voor de derde keer in dit veldseizoen was er geen scheidsrechter voor Maassluis 2. Mark zorgde ervoor dat deze wedstrijd gespeeld kon worden.

Dat betekent dat we precies de eindstreep gehaald hebben. We moesten 46 wedstrijden fluiten en dat aantal werd met de wedstrijd van Maassluis 2 aangetikt. Dat betekent dat we dit veldseizoen opnieuw geen punten in mindering en geen boete hebben opgelopen. We zijn trots op ons scheidsrechterskorps, dat zij weer voldoende wedstrijden bij elkaar hebben gefloten. Heren, allemaal bedankt voor jullie inzet.

We wachten nog even om de gehele stand op te maken, want wellicht worden Wouter of Pascal nog gevraagd om een beslissingswedstrijd te fluiten. Zodra we zeker weten, dat onze scheidsrechters niet meer in actie komen, wordt het eindoverzicht gepubliceerd.

Op zaterdag 8 juni waren er vier breedtewedstrijden op het veld bij CKC Maassluis. Guus en Pascal waren beschikbaar als begeleider. Na twee uur waren alle wedstrijden gespeeld en zat hun werk erop. Voor de begeleiders zit het seizoen er zo goed als op. Nog wat verspreide thuiswedstrijden her en der en dan kunnen we definitief een streep zetten onder dit seizoen. Fijn, dat we ook dit jaar weer konden rekenen op onze begeleiders. Veel jonge scheidsrechters konden terecht bij de begeleiders en hebben baat gehad bij de tips en trucs. Vanuit de jonge scheidsrechters horen we veel positieve geluiden over de begeleiding. Voor alle begeleiders geldt: Bedankt!

Zijn er vragen, dan ben ik bereikbaar via de email: vburenh@caiway.nl of telefonisch: 0623847575.

Gerda van Buren

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback