Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Onze Recrestars vinden hun draai in Vlaardingen18/10/2021

Vrijdagavond mochten de recrestars weer aantreden, ditmaal bij onze buren in Vlaardingen. De ouderdom begint zijn tol te eisen, want door blessures en andere ongemakken waren we uitgedund tot één team met Dorine, Rianne, Pascal, Tim, Ewout en Henk-Jan.

De eerste wedstrijd tegen Twist was nog even warm draaien, resulterend in een 4-4 gelijkspel. In de pauze die we tussen de wedstrijden in hadden, vonden we focus, besloten we ons eigen spel te gaan spelen en uit te gaan van onze eigen kracht. En met resultaat. Tegen KCC en later tegen Weidevogels kwam de tegenstander er in het scoreverloop niet aan te pas en werden ruime overwinningen geboekt.

Wist je dat:

• Automatismen van meer dan 10 jaar terug ineens weer naar boven komen?
  • Dit zelfs resulteerde in mooie doelpunten?
  • De ‘dynamische afvang’ ook bij de recrestars zijn intrede heeft gedaan?
  • Ewout zijn hoekje heeft gevonden, waar vandaan hij echt iedere bal scoorde?
  • 3 wedstrijdjes van 12 minuten echt minstens zo zwaar voelen als de wedstrijden van ‘vroeger’ van 2x 35 minuten op groot veld?
  • De tegenstanders teleurgesteld waren dat Femke er niet bij kon zijn?
  • De derde helft keurig met tomaatjes en komkommer begon?
  • Thee met bitterballen gewoon samen blijken te gaan?
  • We over 2 weken de laatste recrestars avond van de eerste helft veld spelen, bij Weidevogels in Bleiswijk?