nieuwsoverzicht

Ontknoping en afronding seizoen 2021/202216 juni 2022

Het einde van seizoen 2021/2022 nadert en dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken. Dit (wederom onderbroken) seizoen kende veel mooie hoogtepunten, maar helaas ook teleurstellingen.

Zo was er bijvoorbeeld de promoties van Maassluis 2 (zaal) naar de eerste klasse, en de spectaculaire handhaving van Maassluis B1 in de hoofdklasse, zowel zaal en veld. Ook hebben wij voor de zaal en in de zaal een aantal kampioenschappen kunnen vieren van de jeugdteams, daar mogen we als club echt trots op zijn! Maar ook het overlijden van Henriëtte van der Weem en een mooie herinneringswedstrijd van Maassluis 6; het hoort allemaal bij de sport. Afgelopen zaterdag is al afscheid genomen van een aantal spelers uit de selectie. Helaas stoppen een aantal mensen. Maar we zijn zeer verheugd dat er andere mensen teruggekomen zijn naar CKC Maassluis. Dat geeft ons vertrouwen in onze club.

Komende week staan er de laatste wedstrijden op het programma en we hopen nog een kampioenschap te vieren:

– M1 en M2 hebben zich afgelopen weekend veilig gespeeld en zij sluiten beiden het seizoen af tegen Die Haghe. Voor een aantal mensen de allerlaatste wedstrijd….

– M6 speelt zaterdag om 14.00 uur thuis tegen Achilles 7. Bij een gelijkspel of overwinning van M6 zijn ze kampioen!

– Maassluis A1 speelt al op donderdag avond om 20.00 uur in Moordrecht tegen IJsselvogels A1. Na de zaal is Maassluis A1 prima gaan korfballen (4 wedstrijden – 5 punten) en er is nu nog 1 punt nodig om 100 % veilig te zijn.

– Maassluis E1 gaat op bezoek bij ODO E2, aanvang 9.30 uur. Bij winst maakt de E2 nog kans op het kampioenschap, maar dan moet Valto E2 wel een misstap maken tegen ONDO E3.

Behalve de B1 en de C1 spelen alle teams a.s. zaterdag. De laatste wedstrijd in het huidige team en voor een deel van de jeugd de laatste wedstrijd in een categorie. Volgend jaar in een hogere categorie, met een groter veld, een hogere paal en een grotere bal.

De opstellingen & trainers voor seizoen 2022/2023 komen maandag 20 juni op de website.

Namens Korfbalzaken, Hans de Vette

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback