Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Onnodig verlies van de B1 tegen Deetos18/12/2022

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Deetos B1 op het programma, een ploeg die net als de B1 2 punten had binnengehaald.

De eerste aanval kreeg veel kansen maar werden niet benut, terwijl Deetos 2x van afstand scoorde 0-2. Fedor scoorde van afstand 2-1. Toen braken er weer 6 minuten aan waar niet werd gescoor, in de 15e minuut scoorde Deetos met een doorloopbal, maar nog geen minuut later was het Luuk die met een afstandsschot 2-3 aantekende. Deetos beantwoorde die gelijk met een afstandsschot en een doorloopbal en zo keken wij tegen een 2-5 aan.

Puck en Bente zorgden er voor dat de spanning weer terug werd gebracht in de wedstrijd 4-5. Helaas dacht Deetos daar anders over en bracht het verschil naar 2 doelpunten. Puck wist nog net voor de rust een strafworp te versieren en zodoende gingen we met 5-6 rusten.

Deetos kwam goed uit de rust en scoorde 5-7 en 5-8, gelukkig kon Isa nog iets terug doen en met een afstandsschot maakte zij 6-8 en Puck scoorde haar derde doelpunt en zorgde dat de spanning weer terug bracht in de wedstrijd 7-8, helaas lukte het Maassluis niet om de gelijkmaker te maken en juist op dat moment wist Deetos weer te scoren 7-9. Maassluis deed alles om weer aansluiting te vinden en even dachten we dat dat ging lukken want Mees zorgde voor 8-9. Deetos wist de 8-10 en 8-11 aan te tekenen. Gelukkig hadden wij Puck in de gelederen 9-11,  maar gelijk was het weer Deetos dat met 2 doelpunten de stand weer op 9-13 bracht. Ondertussen werd de wedstrijd steeds fysieker en Maassluis had daar geen antwoord op, ze leken wat mat, Deetos was gewoon wat gretiger! Mila en Puck zorgden met 2 strafworpen voor 11-13. Het slotakkoord was voor Deetos, 11-15 was de eindstand.

Dit jaar nog één wedstrijd tegen KCR B1, kom op allemaal er tegen aan dan moeten de punten in Maassluis blijven!