Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis C1 pakt de eerste punten01/11/2021

Maassluis C1 heeft het heel erg zwaar in de hoofdklasse, maar opgeven is geen optie. Er werden wedstrijden met flink wat tegen doelpunten verloren, maar ook wedstrijden die wat gelijkwaardiger waren. Vandaag stond de return wedstrijd tegen Vitesse C1 op het programma.

Met storm en regen gingen de spelers van de C1 van start! In de eerste helft waren de doelpunten zeer schaars. Alleen Evi wist d.m.v. een strafworp te scoren en ook Vitesse wist eenmaal te scoren 1-1.

In de tweede helft ging het gelijk op. Het kon alle kanten op. Door doelpunten van Wout en Thom bleef Maassluis in het spoor van Vitesse en leek de wedstrijd op een gelijkspel uit te draaien. Maar gelukkig hadden we Luuk die het winnende doelpunt maakte en de eindstand bracht op 3-4.

Een overwinning voor de C1, gefeliciteerd, toch het veldseizoen afgesloten met een mooie overwinning!

Jongens en meiden nu lekker de zaal in. Wederom in de hoofdklasse. Laten we deze overwinning meenemen en er vol tegenaan gaan. Wordt vervolgd…