Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis B1 wint in een hele spannende wedstrijd van Valto B122/01/2023

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen Valto op het programma, op het veld ook nipt gewonnen van Valto en dat waren de eerste punten voor de B1.

Valto ging voortvarend van start, waren fel en agressief en scoorde de 0-1, daarentegen moest Maassluis nog even wakker worden, toch was het Mila die uit een vrije bal de 1-1 maakte. Valto kwam vrij snel weer op voorsprong maar Benthe bracht de stand weer gelijk uit een strafworp 2-2. Helaas was Valto weer beter bij de les en scoorde de 2-3 en 2-4. Mees maakte een mooie doorloopbal en Luuk zorgde dat de stand weer gelijk werd 4-4.

Valto kwam weer op voorsprong maar Fedor zorgde nog net voor de rust voor de rust voor een gelijke stand. Na de rust kwam Maassluis goed uit de startblokken en Mees scoorde de 6-5 en dat was de eerste keer dat Maassluis op voorsprong kwam. Dit was voor korte duur want Valto kwam met 2 doelpunten weer op voorsprong. Fedor scoorde uit een korte kans de 7-7. Toch was het Valto die weer op voorsprong kwam 7-8. Net ingevallen, was het Puck die met haar schot gelijk raak schoot en de stand was weer gelijk 8-8.

Toen kwam Valto op stoom en scoorde binnen 6 minuten 4 doelpunten 8-12, even leek Maassluis verslagen en het publiek ook, maar wat Valto kon binnen 6 minuten kan Maassluis binnen 3 minuten want Fedor, Mila en Mees scoorden respectievelijk 9-12, 10-12 en 11-12. Helaas was het Valto die nog 1x wist te scoren 11-13. Mila scoorde uit een strafworp 12-13, het publiek ging er nog maar even goed voor zitten. Evi net in de ploeg gekomen wist goed weg te trekken van de korf en scoorde de gelijkmaker 13-13. Met nog 3 minuten op de klok kwamen de kansen over en weer en het publiek had zich met een gelijkspel verzoemd maar had geen rekening gehouden met Mees die met een korte kans 20 seconden voor tijd de 14-13 maakte! Wat een wedstrijd, de B1 bedankte het talrijke publiek! Jongens en meiden hard gewerkt om deze overwinning binnen de slepen, en dat zag er halverwege niet naar uit. Volgende week weer een belangrijke wedstrijd tegen KCR, dan hoop ik dat jullie net zo fel zijn als de laatste gedeelte van de tweede heft, succes!