Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis B1 verliest van ONDO B118/09/2022

Na de grote nederlaag van vorige week, was het afgelopen zaterdag de beurt aan ONDO, onze Westlandse buren uit ’s Gravenzande. Na de indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis aan Martin Bergwerff begonnen we met Leon en Wesco als coaches en Maxime als teambegeleidster.

ONDO kwam gelijk vlot uit de startblokken en scoorde al vrij snel de 0-1 en 0-2, Maassluis deed wat ze konden, maar konden niet voorkomen dat het 0-3 werd. Jip moest helaas het veld verlaten, aangezien hij van de week besmet was door het Corona virus maar hij werd goed vervangen door Tom Bos en dat werd beloond met een doelpunt 1-3. Helaas scoorde ONDO de 1-4. Bente scoorde van afstand 2-4. ONDO’s aanvallen verliepen soepeler, Maassluis moest heel veel moeite doen om vrij te komen en daardoor tot score te komen. ONDO wist nog een keer te scoren en Mila wist met een afstandsschot de ruststand op 3-5 bracht. In de rust werden de koppies opgebeurd en gingen we in de regen weer verder.

ONDO ging gewoon verder waar ze voor de rust mee waren begonnen en het werd 3-6. Fedor scoorde de 4-6 met een mooi afstandsschot. ONDO maakte de 4-7 en 4-8, maar gelukkig was Mila ook op schot en maakte er 2 en zo was het 6-8. Tom en Bente werden gewisseld voor Jip en Puck en helaas scoorde ONDO 6-9. Puck scoorde het laatste doelpunt voor Maassluis 7-9 maar ONDO wist het laatste doelpunt van deze wedstrijd te scoren 7-10 en dit was tevens de eindstand. Helaas verloren, gelukkig niet zoveel als vorige week, maar misschien volgende week tegen Valto liggen er meer kansen voor Maassluis.