Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis B1 verliest degradatiewedstrijd van de buren uit de Lier26/03/2023

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen Valto op het programma. Nu is iedere wedstrijd belangrijk maar sommige zijn net wat belangrijker aangezien het verblijf in de hoofdklasse stond op het spel. Valto stond op 8 punten en Maassluis stond op 6 punten. De wedstrijden tegen Valto zijn altijd zeer spannend, dit seizoen trok Maassluis 2x aan het langste eind met 2 overwinningen met één doelpunt verschil, dus we gingen er maar eens goed voor zitten.

Omdat Luuk nog niet helemaal fit was en Rens z’n voetbalwedstrijd niet doorging was hij bereid om als reserve mee te gaan en wat bleek dit was niet overbodig want hij moest merendeels invallen!

Maassluis begon slap aan de wedstrijd en scoorde heel moeilijk, en was het al snel 3-0, gelukkig scoorde Mees de 3-1.

Daarna was het Valto dat gelijk weer scoorde 4-1, onder miste we ook nog 2 strafworpen wat erg jammer was. Puck scoorde een mooi afstandsschot 4-2 en Mila maakte de 4-3.

In de rust kan ik mij zo goed voorstellen dat de trainers Leon, Wesco en Maxime een flinke donderspeech hielden want er werd te weinig gescoord, daar in tegen werd er wel goed verdedigd. In de tweede helft werd er door Maassluis maar 1x gescoord en helaas Valto 2x, dus de eindstand was helaas 6-4 in het voordeel van Valto!

Door dit resultaat is Maassluis samen met KCR blijven steken op 6 punten, aangezien het onderlinge resultaat in het voordeel was van KCR is Maassluis samen met TOP gedegradeerd naar de 1e klasse.

Jammer, er waren wedstrijden waar het nodig was geweest, maar dat is achteraf gepraat. We gaan met opgeheven hoofd naar het veldseizoen , succes allemaal. Alle reserves bedankt, Rens in het bijzonder, we zijn blij dat we een beroep op je konden doen!