Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis B1 verliest belangrijke match29/12/2022

De B1 moest afgelopen zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen KCR B1 spelen, het was daarom erg jammer dat Luuk geblesseerd was aan zijn enkel, maar werd goed vervangen door Wout en Tamar.

KCR ging voortvarend van start en stond binnen enkele minuten op 0-3. Gelukkig zorgde Puck voor de aansluiting met een afstandsschot. KCR maakte nog 2 afstandsschoten en kwam op 1-5. Gelukkig was het weer Puck die met een strafworp 2-5 aantekende. KCR maakte een mooie doorloopbal 2-6. De volgende 10 minuten waren voor Maassluis, Fedor scoorde een doorloopbal 3-6, daarna scoorde Evi van afstand 4-6, Puck scoorde wederom van afstand 5-6 en Floor scoorde vanaf de strafworp stip 6-6 en zo stonden we weer gelijk. Helaas kwam KCR weer op voorsprong 6-7 maar gelukkig was het Fedor die met een kleine kans de stand weer gelijk trok. Helaas scoorde KCR net voor de rust 7-8. Na de rust scoorde KCR 7-9. Mila scoorde 8-9 d.m.v een stip, KCR scoorde 8-10. Op dat moment zat de B1 heel goed in de wedstrijd, helaas leverde dat geen doelpunten op. Doorloopballen werden helaas gemist en zelfs strafworpen gingen we bij Maassluis niet in! KCR zorgde met een afstandsschot voor 8-11. Wout scoorde van afstand 9-11, helaas deed KCR hetzelfde 9-12. Fedor maakte nog 10-12 uit een strafworp. KCR maakte nog de 10-13 en 10-14 en Mila bracht de eindstand op 11-14.

Jammer maar helaas niet gewonnen. Nu hebben jullie 2 weken vrij, voordat er nog een oefenwedstrijd gepland staat. Jongens kom op, de volgende keer valt het allemaal jullie kant op. Misschien is het een idee om tijdens een vrij zaaluur lekker van afstand te gaan schieten, want daar ontbreekt het af en toe aan.

Ik wens jullie allen een hele goede jaarwisseling en een goed 2023.