Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis B1 speelt puike wedstrijd27/11/2022

Afgelopen zaterdag startte ook voor de B1 de zaalcompetitie, met een aantal bekende tegenstanders van tijdens de veldcompetitie maar ook aantal nieuwe tegenstanders, waaronder TOP uit Arnemuiden. Zij verkeren tijdens de veldcompetitie in de onderste regionen van de hoofdklasse D, dus er lagen kansen voor de B1.

Maassluis startte voortvarend en kreeg een aantal grote kansen, maar het was toch TOP dat 0-1 scoorde. Mila zorgde met een afstandsschot voor de 1-1, helaas zorgde TOP weer voor een achterstand 1-2 maar Puck zorgde met een afstandsschot weer voor een gelijke stand 2-2.

Floor bracht Maassluis op voorsprong met een doorloopbal 3-2, toch was het TOP weer die gelijk maakte.

Maassluis miste heel veel kansen, daar in tegen was TOP een stuk effectiever, waar Maassluis 5 kansen nodig had om een doelpunt te scoren had TOP er twee nodig. Puck had weer eens zo’n dag en scoorde haar tweede doelpunt 4-3, helaas scoorde TOP de 4-4 uit een strafworp. Floor en Luuk zorgden met 2 afstandsschoten voor een voorsprong 6-4. TOP had een dame in de gelederen die erg makkelijk van afstand schoot en zij zorgde dat de stand weer gelijk getrokken werd.

Nog net voor de rust zorgde Mila voor 7-6 en met deze stand werd de kleedkamer opgezocht voor de rust!

Na de rust kwam TOP heel flitsend uit de start, gelukkig waren zij toen niet effectief, daar in tegen was het Mees die van afstand de stand op 8-6 bracht. Gelukkig hadden wij

Puck, want zij bracht middels een afstandsschot de stand op 9-6. TOP gaf zich nog niet gewonnen want zij scoorden de 9-7 en 9-8. Door een leuke combinatiebal bracht luuk de stand weer op twee punten verschil, 10-8. Nadat Maassluis nog een strafworp gemist had was het wederom Puck die haar vierde treffer aantekende 11-8. Op dat moment leek de ballon leeg te zijn bij TOP en zo kon Jip van afstand de 12-8 maken. Floor en Luuk zorgden voor de 13 en 14-8. TOP maakte de 14-9 dmv een afstandsschot. Puck en Mila zorgde voor de 15 en 16-9. Maassluis was de overwinning al aan het vieren, zodoende kon TOP scoren 16-11. Het slokaccoord was voor Fedor die met een doorloopbal de eindstand op 17-11 bracht. De eerste punten zijn binnen en dat zag er de afgelopen weken niet naar uit, want er gingen 3 oefenwedstrijden echt ruimschoots verloren. Deze overwinning was echt een prestatie van het hele team, klasse!

Volgende week gaan we op bezoek bij Nieuwerkerk, dat zal een hele andere wedstrijd worden, maar als jullie deze inzet tonen, dan zal ik al tevreden zijn!