Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis B1 neemt een punt mee uit Den Haag02/10/2022

Afgelopen zaterdag stond Die Haghe op het programma, een voor ons onbekende tegenstander. Die Haghe had pas 2 wedstrijden gespeeld, waarvan één gewonnen en één verloren.

Wesco en Maxime moesten zelf spelen, dus Leon had hulp van zijn zwangere vriendin Lisanne.

Die Haghe begon gelijk goed en stond binnen 10 minuten met 3-0 voor. Het publiek dacht aan een inpakpartij, maar gelukkig was daar Puck die met een afstandsschot 3-1 op het scorebord bracht. Die Haghe miste ondertussen een strafworp en hun coaches gingen steeds harder en niet zo positief te keer, zowel tegen de scheids als tegen hun eigen spelers. De stand werd weer gelijk getrokken door Mila die scoorde middels een strafworp en een doorloopbal: 3-3.

Luuk bracht Maassluis zelfs op voorsprong d.m.v. een strafworp 3-4. Maar lang hebben we niet kunnen genieten van de voorsprong, want die Haghe scoorde de 4-4. Het was een gelijk opgaande strijd, waarbij we moeten toegeven dat we de scheids niet tegen hadden, en in de gaten kregen dat je niet te veel commentaar moest leveren. Dan bleef het zo.

Evi benutte een strafworp, waar die Haghe weer faalde van de strafworp stip. En zo werd de stand dus 4-5. Helaas wist Die Haghe nog net voor de rust gelijk te maken: 5-5

Na een lange speech van Leon begonnen we weer aan de 2e helft. Die Haghe kwam op voorsprong door een mooi afstandsschot (6-5), maar Luuk beantwoorde dit met ook weer een afstandsschot (6-6). Die Haghe miste wederom een strafworp, maar scoorde een regulier doelpunt (7-6). Maar daar was Mila en zij zorgde ervoor dat de tussenstand weer gelijk werd getrokken. In de daarop volgende aanval werden de dames gewisseld en zo konden Floor en Bente ook nog wat minuten maken. Floor maakte een doorloopbal uit een ingestudeerde bal. En zo stond Maassluis met nog 7 minuten op de klok op voorsprong: 7-8. Helaas scoorde die Haghe de 8-8 en dit was tevens de eindstand! Weer een spannende wedstrijd met een ongelooflijk goed resultaat. Volgende week weer tegen een voor ons onbekende tegenstander, namelijk Velocitas.

Kom op jongens en meiden, laten we er weer voor gaan met z’n allen en dan kunnen er nog veel gekke dingen gebeuren!