Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis A2 wint vrij eenvoudig van KCC27/11/2023

Afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd van de A2 op het programma. Fedor was ook weer fit, dus we startte met een compleet achttal met Sanne en Dian langs de lijn.

Er werden vele kansen gecreëerd en ook benut, dit resulteerde in een flinke voorsprong met de rust van 3-13, wat opviel was dat de meeste doelpunten door de dames werd gescoord, maar het leuke was dat iedereen uit de A2 in deze wedstrijd had gescoord.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld, alleen lieten ze KCC heel even terugkomen in de wedstrijd, maar gelukkig vonden ze net op de tijd weer de motivatie en vechtlust terug! Ongeveer een kwartier voor tijd mochten de invallers ook nog invallen, Tamer, Fiene en Kristel lieten zich ook nog even zien en Kristel wist ook de korf nog te vinden. De eindstand was 10-23 en de doelpunten werden gescoord door Isa 4x, Benthe 3x, Evy 3x, Karlijn 1x, Kristel 1x, Fedor 1x, Luuk 2x, Jip 3x en Mees 5x

Jongens een mooie overwinning, op naar de volgende…..