Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis A2 wint in een spannende pot van Vitesse21/01/2024

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse op het programma. Vitesse was de ploeg die als enige een puntje van Maassluis wist af te snoepen. Jip was helaas geblesseerd geraakt tijdens de training maar werd prima vervangen door Wout, die met drie doelpunten in zeer groot aandeel had in de overwinning. Hij was zeer effectief in de afronding, ik denk 6x geschoten waarvan één geblokt werd en dus 3x gescoord.

De eerste helft ging zeer gelijk op, met alleen een klein sprintje aan het eind en zo ging maassluis met een 4-6 de rust in.

Na de rust ging maassluis door waar het mee geëindigd was en scoorde Fedor met een balletje onder de korf, hij was ook zeer verwikkeld in duels met zijn heer.

De tweede helft was ook spannend, op het moment dat je dacht de overwinning binnen te hebben kwam Vitesse toch Weerd terug in de wedstrijd. Evi en Wout hadden daarbij een belangrijke taak, zij scoorde op een moment dat zeer nodig was. Alle spelers van de A2 hebben gescoord, ook Jip die nog enkele minuten mee mocht doen. Ook de reserves Tamar, Kristel en Tom waren zeer belangrijk.

De doelpuntenmakers waren, Evi 3x, Wout 3x, Fedor 3x, Isa 2x, Luuk 2x, Mees 1x, Benthe 1x, Karlijn 1x en Jip 1x

As woensdag staat Nieuwerkerk op het programma, laten we weer met zo’n inzet spelen als deze wedstrijd.