Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis A2 verliest van zichzelf…08/04/2024

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van de veldcompetitie weer op het programma. Maassluis had tijdens de zaalcompetitie maar 1x verloren en aangezien ze kampioen waren geworden in zowel de veld-en zaalcompetitie was het weer even wennen om met een verliespot te eindigen.

We begonnen nog vol goede moed, met Luuk die met een afstandsschot de 0-1 aantekende. Daarna was het gelijk Korbis dat één gaatje vond om te schieten en gelijk de 1-1 maakte. De daarop volgende aanval kreeg kans op kans, en als ik de trainers wat mag adviseren is het trainen op doorloopballen, wat die werden heel wat gemist. Het kon ook niet lang uitblijven dat Korbis de 2 en 3-1 maakte. Luuk scoorde nog weer van afstand 3-2 maar helaas zorgde Korbis dat het verschil weer 2 doelpunten werd. Daarna waren de volgende minuten voor Maassluis en scoorde Isa, Fedor en Luuk allemaal van afstand en zo stonden we weer voor. Het publiek dacht nu gaan we erover heen, maar helaas was het Korbis die de stand weer gelijk trok 5-5 net voor de rust. In de rust probeerde Tristan en Dian de ploeg op te beuren en zo doorgaan dan zouden de kansen er wel in gaan.

Helaas dat was niet het geval, Maassluis leek steeds meer in te zakken en Korbis putte daar moed uit en was net wat sneller en feller. Korbis kwam weer voor met 2 doelpunten 7-5, maar gelukkig hadden wij Benthe die een mooi doorloopbal afrondde en Luuk die zijn 4e doelpunt maakte 7-7.

Het volgende kwartier lukte het Maassluis niet om de korf te vinden, strafworpen werden gemist en alles was net niet. Daarentegen was het Korbis dat nog tweemaal wist te scoren en de eindstand op 9-7 bracht.

Een onnodig verlies maar het zat er gewoon niet in, de eerste helft werden er zoveel kansen gemist dat het zelfvertrouwen flink naar beneden kantelde. Volgende week geen competitie maar die week erna tegen RWA, laten we zorgen dat we er alle acht weer staan. Fien en Wout bedankt dat jullie erbij waren zo op het laatste moment.