Koningsnacht Silent Disco is terug! - Meer info

nieuwsoverzicht

Maassluis A2 legt KCC A2 op de slachtbank04/02/2024

Afgelopen zaterdag was KCC A2 de tegenstander van de A2, een ploeg die met 2 punten onderaan in de 2e klasse bungelt. Er werd ook geen spaan heel gelaten van de ploeg uit Capelle a/d IJssel.

Maassluis was op alle fronten beter en vooral het afstandsschot was erg zuiver. Er waren leuke aanvallen te zien en ook verdedigend zat het vrij goed in elkaar. En weer was het resultaat “de overwinning” met z’n allen bereikt, iedereen liep voor elkaar, gunde elkaar een doelpuntje, kortom het was weer genieten, ook al was het niet de beste tegenstander! Fijn was het ook dat de spelers van de B1 ook in kunnen vallen en dat ook met regelmaat doen. Kristel, Tamar, Wout en doelpuntenmaakster Fiene werden ook afgelopen zaterdag weer even ingezet. Bedankt hiervoor!

Doelpuntenmakers waren Luuk 5x, Jip 4x, Mees 4x, Benthe 3x, Isa 3x, Evi 3x, Karlijn 1x, Fedor 1x en Fiene 1x

Nu zijn we 1 maand vrij en dan een wedstrijd tegen Merwede. Daarna de belangrijkste tegenstander, te weten Kinderdijk. Dus op naar begin maart en tot die tijd fit blijven.

Diane

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback