nieuwsoverzicht

Maassluis A2 is ook te sterk voor Twist A117/09/2023

Afgelopen zaterdag stond alweer de 2e wedstrijd op het programma. Omdat Bente op allerlaatste moment moest afzeggen ivm zich heel beroerd voelen, beterschap Bente, werd Floor uit haar bed gebeld en tot die tijd nam Eva Bergwerff haar plaats in. MetSanne en Rick langs de lijn startte we om 10.00 uur. Evi opende de score 1-0 dit werd helaas beantwoord met een doelpunt van Twist. Karlijn kreeg diverse kansen wat uiteindelijk resulteerde in een doelpunt 2-1, deze werd in een volgende aanval gelijk weer gerepareerd door Twist 2-2.

Waar vorige week Bente de eerste helft nog zeer trefzeker was hadden we nu Evi die met wederom een afstandsschot de stand op 3-2 bracht, daarna was het Jip die ook van afstand scoorde 4-2. Twist scoorde direct terug 4-3 maar Luuk schoot van afstand de 5-3 erin. Isa maakte de 6-3 met een afstandsschot. En door een mooi samenspel tussen Mees en Jip was het uiteindelijk Jip die 7-3 op de teller bracht. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust wist Floor met een mooie doorloopbal de stand op 8-3 te zetten. Twist deed nog wat terug middels een afstandsschot 8-4. Jip bracht met z’n derde doelpunt de stand op 9-4. Helaas scoorde Twist nog een keer 9-5. Isa maakte met haar befaamde afstandsschoten (op ongeveer 5 meter staat zij dan) de 10-5. Twist zorgde met een afstandsschot voor de 10-6.Jip scoorde zijn vierde treffer en bracht de stand op 11-6. Hoewel KArlijn flink last had van kortademigheid wist zij met een mooi afstandsschot de stand op 12-6. Het laatste restje verzet van Twist brak en Luuk zorgde voor 13-6. Twist bracht de eindstand op 13-7. Een mooie overwinning van wederom een sterk collectief. Ook mede dankzij de invallers van de B1 te weten, Eva, Tamer, Wout en Kristel. Volgende week is weidevogels aan de beurt als we dezelfde instelling komt het wel goed!