Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis A2 haalt het kampioenschap binnen!17/03/2024

Nadat er vorige week nipt verloren werd tegen Kinderdijk, de eerste nederlaag van deze juniorengroep en daardoor werd het kampioenschap uitgesteld tot afgelopen zaterdag. De Olympiahal was aardig gevuld en iedereen was er klaar voor, de spelers waren tot hun bot getergd en om 12.00 uur begonnen we!

Vanaf de 1 e minuut was het Maassluis wat de klok sloeg, snelle aanvallen werden afgewisseld met goed verdedigen en mooie onderscheppingen! Na 5 minuten was al duidelijk geworden dat de nederlaag van vorige week een foutje was, want het stond al snel 6-0 eer dat Nieuwerkerk iets terug deed. Maassluis ging door waar het goed in was, doelpunten maken. Het was een team prestatie, iedereen heeft gescoord in deze wedstrijd en het was dan ook geen verrassing dat er een monsterscore werd bereikt, 31-4, vlg mij hebben we nog niet zoveel doelpunten gemaakt dit seizoen! Gefeliciteerd met het kampioenschap en de promotie. Op het veld gaan jullie ook een klasse hoger spelen, dus ik ben benieuwd hoe jullie het daarin gaan doen, maar dat gaan we zien. Doelpunten makers waren: Benthe 8x, Fedor 7x, Luuk 5x, Mees 4x, Evy 3x, Isa 2x, Karlijn 1x en Jip 1x

Verder wil ik alle invallers bedanken die in het zaalseizoen hebben ingevallen of reserve hebben gezeten. Ook degene die langs de lijn stond de afgelopen wedstrijden ook bedankt, Sanne en Dian, maar ook Rik, Tristan, Henne, Jari en een ieder die ik nog vergeten ben.

Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier korfballen als dat jullie doen, het is heel leuk om naar te kijken en het heeft voor veel korfbalplezier gezorgd de afgelopen weken!

Op naar het veld, dan hoop ik weer op mooie wedstrijden!