Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis A2 boekt een mooie overwinning21/04/2024

Afgelopen zaterdag stond de tweede competitiewedstrijd op het programma, allebei de ploegen hadden geen punten gepakt en wilde dit keer niet verliezen! Maassluis startte sterk met een mooie doorloopbal van Evy en een klein kansje onder de korf van Fedor.

Daarna volgde RWA dat met 2 doelpunten terug kwam, daarna ging het lopen bij Maassluis. Evy scoorde 2 doelpunten op rij allebei van afstand. Daarna was het de beurt voor Luuk en Karlijn ook allebei van afstand.

Het leek wel of de wind niet zoveel vat had want er werd lustig van afstand gescoord. Fedor scoorde 2 maal van grote afstand en RWA scoorde nog 1 maal en gingen met een 8-3 voorsprong de rust in.

Na de rust was het RWA die de 8-4 aantekende, daarna was het Fedor die zijn 4e doelpunt maakte. Daarna verzilverde Mees en Luuk beide een strafworp en Luuk zorgde met een afstandsschot voor een volgende stand 12-4.

Fedor zorgde met 2 doelpunten ervoor dat zijn vak 10 doelpunten had gemaakt, het was toch al een productief vak, want de doelpunten van RWA werden ook door dat vak gemaakt! Het slotoffensief was voor RWA zij brachten de eindstand op 14-6.

Een goede overwinning, nu weer 3 weken geen wedstrijd en dan is het lastige Excelsior aan de beurt.