Koningsnacht Silent Disco - Save the date!

nieuwsoverzicht

Maassluis A2 blij met een punt12/11/2023

Afgelopen zaterdag ging de zaalcompetitie weer van start. Na de 6 overwinningen op het veld ging Maassluis toch enigszins ontspannen de wedstrijd tegen Vitesse A2 in.

Met Kristel (B1) op de plaats van Benthe die met de A1 mee moest begonnen we fel. Maar het was weinig effectief. Vitesse daarentegen was zeer effectief: we keken na een kwartier tegen een achterstand aan van 0-3. Gelukkig na 16 minuten wist Fedor van afstand te scoren 1-3. We hadden de smaak te pakken want Isa schoot van afstand de 2-3. Helaas konden we dit niet doorzetten, want de strafworp die we kregen werd helaas gemist en in de volgende aanval wist Vitesse wel te scoren. Nog net voor de rust wist Mees wel zijn strafworp te benutten en zo gingen we met 3-4 rusten.

Na de rust wist Kristel de gelijkmaker te scoren: 4-4. Maassluis A2 ging door met een strafworp van Evy en weer een afstandsschot van Isa en zo stonden we voor met 6-4, maar in plaats van doordrukken was het binnen de minuut weer gelijk: 6-6.

Maar Isa scoorde haar derde doelpunt 7-6 en Vitesse maakte 7-7 en gelijk daaropvolgende de 7-8. Er werd een wisseltruck uitgehaald, zodat Isa weer in de aanval zich bevond en dat resulteerde in een doelpunt 8-8.

Een heer van Vitesse lag het ene moment nog op de grond en door en wonderbaarlijke opstanding wist hij nog de 8-9 te maken. Het zal toch niet op een verliespartij uitdraaien dacht een deel van het publiek, maar 10 sec voor tijd kreeg Jip een strafworp mee. Ondanks dat er in de wedstrijd al 3 strafworpen werden gemist, was Jip de rust zelve en scoorde de verdiende 9-9. En hij sleepte zo een punt binnen voor Maassluis.

Volgende week staat het onbekende ACKC op het programma. Deze week goed trainen, zodat de kansen die we krijgen erin gaan!