nieuwsoverzicht

Lotenverkoop Grote Clubactie c.k.c. Maassluis een groot succes!15/11/2023

De lotenverkoop van c.k.c. Maassluis voor de Grote Clubactie via de lotenboekjes, de online QR-code en de digitale verkooplink is gesloten. 

Dit jaar was het streven om minimaal 2083 loten te verkopen met een bijbehorende opbrengst van € 5.000. Uiteindelijk zijn er maar liefst 1485 loten verkocht. Dit met een bijbehorende opbrengst van maar liefst €3.565. Dit bedrag komt volledig ten goede aan nieuw buitenmeubilair, wat ontzettend hard nodig is! 
 
Een geweldig resultaat dat mede mogelijk gemaakt is door alle fanatieke lotenverkopers en lotenkopers. Allen super bedankt! De jeugdleden die 25 loten of meer hebben verkocht ontvangen binnenkort meer informatie over het ophalen van hun cadeaukaart van Intertoys. 
 
Dorine, Irene, Karin, Marloes & Sandra heel hartelijk dank voor het onder de aandacht brengen en houden van deze verloting en voor het online invoeren van alle via de lotenboekjes verkochte loten. Bedankt voor jullie inzet voor de club! 💙🧡 

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback