Actueel coronaprotocol. Bekijk

terug

Lief & leed28 februari 2021

Deze week wil ik even de aandacht vragen voor 4 mensen die op dit moment aan het strijden zijn tegen kanker!

Henriette van der Weem is al een aantal jaren aan het strijden tegen deze vreselijke ziekte, operaties, chemokuren en bestraling heeft zij ondergaan maar het ultieme doel “beter” worden werd uiteindelijk niet behaald, dan ging zij voor levensverlengende chemokuren. Helaas bleek afgelopen vrijdag dat de laatste chemokuur zijn werk niet had gedaan en dat de tumoren wederom gegroeid waren. De hoop is dat ze nog mee kan doen aan een onderzoek, dus laten we duimen dat er ergens nog een onderzoek loopt waar Henriette aan mee kan doen! Heel veel sterkte voor Henriette en haar gezin en familie!

Bij Ingeborg Hubert werd aan het eind van het jaar borstkanker geconstateerd, een behandelplan werd gemaakt; chemokuur, bestraling en uiteindelijk een borstoperatie. Op dit moment krijgt 1x per 2 weken een chemokuur in het ziekenhuis en behoudens de dagen rondom de chemo waar ze niet zo lekker is, gaat het naar omstandigheden redelijk goed! Ingeborg sterkte in de strijd!!

Nummer 3 is de partner van onze vicevoorzitter Marielle van Wingerden-Montizaan, Robert. Hij staat nog aan het begin van het traject, hij heeft naar alle waarschijnlijkheid chronische lymfatische leukemie (CLL) en daar krijgt hij de komende weken allerlei onderzoeken (bloed, scans, puncties en hersenonderzoek) om de diagnose en stadium vast te stellen, kortom een erg onzekere en spannende tijd. Robert en Mariëlle  heel veel sterkte samen!

Ook de vader van één onze jeugdleden strijdt op dit moment tegen darmkanker, ook wensen wij hem alle goeds toe en veel sterkte!

Weten jullie nog iemand die in de lief&leed genoemd mag worden, liefenleed@ckcmaassluis.nl voor de overigen geldt natuurlijk ook nog steeds van harte beterschap en sterkte! Let een beetje op elkaar en stay safe!

Diane van Loo vd Gaag

don-opleidingen

SponsorKliks

Help Maassluis door online te kopen aankopen te doen via SponsorKliks. Weet je niet hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie.

s
Feedback